Manisa TSO'da Meclis Baskanligi Seçimleri Yapildi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi (Manisa TSO) 2022-2026 dönemi ilk meclis toplantisini gerçeklestirdi.

Manisa TSO'da Meclis Baskanligi Seçimleri Yapildi
Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi hizmet binasinda gerçeklestirilen toplantiya 22 Ekim tarihinde yapilan Manisa TSO organ seçimlerini kazanan meclis üyeleri katildi.

Meclis toplantisina, en yasli üye olan Mustafa Pala baskanlik yapti. Tek gündem maddesinin yer aldigi meclis baskanligi, yardimcilari ve katip üyenin seçiminin yapildigi toplantida, seçimin yürütülmesiyle ilgili sayim ve imza isleriyle ilgili iki meclis üyesinin seçimi yapildi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi’nin meclis baskanligi, meclis baskan yardimciligi ve katip üye için tek liste yaristi. Tek liste olarak seçime giren Ümit Türek, sari liste ile girdigi seçimde meclis üyelerinin tamaminin oylarini alarak tekrardan Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani seçildi.

Ümit Türek Manisa Ticaret ve Sanayi Odasi’nin yeniden meclis baskani olurken, Ibrahim Akdogan ve Gencay Esendag Meclis Baskan Yardimciligina, Volkan Karabulut ise Meclis Katipligine seçildi.

Seçimlerin ardindan Manisa TSO meclis üyelerine tesekkür konusmasi yapan Ümit Türek, Manisa TSO’nun meclis baskani olarak geçtigimiz dönemde oldugu gibi yeni dönemde birlik ve beraberlik içinde olumlu çalismalara imza atacaklarini söyledi.

Baskan Türek verdikleri destek ve gösterdikleri teveccühten dolayi tüm meclis üyelerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA