Kaza Sonrasi Felçli Kaldi, Yürümesi Için Bir Umut Var

Kahramanmaras’ta trafik kazasinin ardindan omurilik felci geçiren kadin, iki çocugu için yürümek istedigini söyledi.

Kaza Sonrasi Felçli Kaldi, Yürümesi Için Bir Umut Var
Dulkadiroglu ilçesi Sümer Mahallesi’nde yasayan 26 yasindaki 2 çocuk annesi Hatice Nur Tras, trafik kazasi sonrasinda omurilik felci geçirdi. 11 aydir iki bacagi da tutmayan ve yataga bagimli olan kadin, tedavisi için destek istedi. Özel bir hastanede 20 günlük tedavinin ardindan yürümesi için bir umut olabilecegi söylenen genç anne, 27 bin TL’lik masrafi oldugunu aktardi.

11 aydir yataga mahkum oldugunu belirten Hatice Nur Tras," 2021 yilinda trafik kazasi geçirdim. Omurilik felci oldum. Sinirlerimde kesik var ve yürüyemiyorum. Bunun için tedavi olmam gerekiyor ve bana el uzatilmasini istiyorum. Trafik kazasinda arabamizi sikistirdilar ve esim agaca çarpiyor. Arabanin arka bagaji benim sirtima düsüyor. Kemikler kiriliyor ve sinirler kesiyor. 11 aydir yürüyemiyorum, ayaga kalkamiyorum. Yataga bagliyim. Bu süreçte çok kötü günler geçirdim" dedi.

Çocuklarinin elinden tutup gezmek istedigini aktaran Tras, "Çocuklarimin elinden tutup gezemedim. Çocuklarim anne kalk hadi parka gidelim dediklerinde götüremiyorum. Allah kimseye yasatmasin. Çok kötü bir sey. 2 tane çocugum için yürümek istiyorum. Biri 3 yasinda biri 1,5 yasinda. Onlarin elinden tutup okula gitmek istiyorum. Bana yardim etmelerini istiyorum. Herkes bir engelli adayidir. Ben daha önce yürüyordum. Böyle olacagini hiç bilemezdim. Su an ben bir sinavdayim ve imtihandan geçiyorum. Hastaligimin tedavisi özel bir hastanede var .Orada 27 bin TL tedavi için ücret istiyor. Doktorlar ’20 günlük bir ilaç tedavisinin ardindan bir isik görebiliriz’ dedi.

Sesimin duyulmasini istiyorum" ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA