Hacilar'in Gelisimine Yönelik Istisare Toplantisi Yapildi

Orta Anadolu Kalkinma Ajansi (ORAN) Yatirim Destek Ofisi uzmanlarinca ilçe gelisim planlarina yönelik proje bilgilendirme toplantisi yapildi. Toplantida proje fikirleri istisare edilerek karsilikli görüs alisverisinde bulunuldu.

Hacilar'in Gelisimine Yönelik Istisare Toplantisi Yapildi
Hacilar Sehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde düzenlenen proje toplantisina Hacilar Kaymakami Burak Dertlioglu, Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan’in yani sira ilçedeki tüm kurum amirleri ve daire müdürleri katilim sagladi. Toplanti hakkinda bilgi veren ORAN Kalkinma Ajansi Kayseri Yatirim Destek Koordinatörü Tolga Uyan, ’Ilçe Gelisim Plani Hazirlik Çalismalari’ çerçevesinde sunum yapti. Uyan, toplantida ilçedeki paydaslarla, ilçenin güçlü ve zayif yönleri ile firsat ve tehditler degerlendirilerek potansiyel proje fikirlerini istisare etti. Uyan, toplantinin sonunda alinan bilgeler isiginda gelisim plani hazirlanarak ilgili bakanliga iletilecegini söyledi.

SOGEP hakkinda bilgiler veren Uyan, ilçedeki kurum amirlerinin tek tek görüs ve fikirlerini dinledi. Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan’da Hacilar’in kültürden sanata spordan egitime tüm konularda çalismalarinin bulundugunu, bu baglamda her türlü proje çalismasinin ilçenin gelismesi adina yapildigini belirtti.

Hacilar Kaymakami Burak Dertlioglu’da, Hacilar’a proje bazinda yapilmasi düsünülen her fikre açik olduklarini belirtti.

Dertlioglu, Hacilar ilçesinin gelisimi adina ORAN Kalkinma Ajansi is birligiyle yapilan toplantinin meyvelerini önümüzdeki günlerde alacaklarini belirtti.

Dertlioglu, toplantinin yeni kurulan S.S. Hacilar Erciyes Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi’nin de ilerlemesi ve gelismesi adina faydali olacagini belirtti.

Toplanti daha sonra karsilikli fikir alisverisiyle devam ederek son buldu.
Kaynak: İHA