Bursa'da Tamir Için Yola Çikan Minibüs Alev Alev Yandi

Bursa’nin Orhangazi ilçesinde bir minibüs seyir halindeyken alev aldi. Sürücüsünün son anda yol kenarina çektigi minibüs bir anda alev topuna döndü. Yangin sonrasinda minibüs küle dönerken, olayda ölen yada yaralanan olmadi.

Bursa'da Tamir Için Yola Çikan Minibüs Alev Alev Yandi
Alinan bilgiye göre, olay saat 09.30 siralarinda Yalova-Orhangazi Karayolu Süpürgelik Mevkiinde meydana geldi. Yalova’nin Altinova ilçesinden Bursa’ya tamire götürülmek üzere yola çikan Semih Gümüsalan (32) idaresindeki 77 EF 942 plakali minibüs Yalova Orhangazi yolunda Süpürgelik mevkiinde bir anda motor bölümünden yanmaya basladi.

Emniyet seridine çekti

Yangini farkeden minibüs sürücüsü Semih Gümüsalan araci emniyet seridine çekerek araçtan indi. Alevlerin bir anda büyüdügü minibüs alev topuna dönerken yangina çevreden geçen araçlardaki yangin tüpleri ile müdahale edildi. Yangin nedeniyle olay yerine Orhangazi ve Yalova’dan itfaiye ekipleri sevkedildi. Minibüs itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen yada yaralanan olmamasi sevindirdi. Jandarma, polis ve itfaiye ekipleri olayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA