Baskan Volkan Kavakligil'den 50 Milyonluk Kapali Spor Salonu Yatirimi Müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin is birligiyle Tosya ilçesine kapali spor salonu kazandirilacagini duyuran Tosya Belediye Baskani Volkan Kavakligil, ihale isleminin tamamlanmasiyla birlikte çalismalarin kisa sürede baslayacagi bildirildi.

Baskan Volkan Kavakligil'den 50 Milyonluk Kapali Spor Salonu Yatirimi Müjdesi
Tosya Belediye Baaskani Volkan Kavakligil, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, ilçeye kapali spor salonu yapilacagini duyurdu. Baskan Kavakligil, paylasimda, "Tosya’da vatandaslarimiza verdigimiz sözlerini yerine getiriyoruz. Tosya ilçesi için önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanligimiz ile birlikte Bahçelievler Mahallemize yaklasik 50 milyon degerinde kapali alanda bir spor salonu kazandiracagiz. Projemiz hazir ve ihalenin ardindan çalismalara baslayip kisa sürede hizmete sunacagiz. Bu proje ilçemizde önemli bir eksikligi gidermis olacak, kapali spor salonumuz simdiden gençlerimize ve vatandaslarimiza hayirli ugurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Baskan Volkan Kavakligil ayrica proje için destek saglayan Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu ve Disisleri Bakan Yardicisi Faruk Kaymakçi’ya tesekkür etti.
Kaynak: İHA