Balikesir'de Durak Ve Otobüslerde Beklemek Bos Zaman Olmaktan Çikiyor

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, otobüslerde ve duraklarda “Beni Oku Balikesir” uygulamasi baslatti. Karekod okutularak açilan uygulamada birçok içerige ulasabilen vatandaslar, karsilarina çikan sorulari dogru cevapladikça da çesitli sürpriz hediyeler kazaniyor.

Balikesir'de Durak Ve Otobüslerde Beklemek Bos Zaman Olmaktan Çikiyor
Balikesir Büyüksehir Belediyesi, ulasimda vatandaslara güvenli bir yolculuk hizmeti sunmasinin yani sira; hayata geçirdigi yeni uygulamalarla da hizmet kalitesini giderek artiriyor. “Beni Oku Balikesir” uygulamasiyla durakta beklenen veya otobüste geçirilen süreyi bos zaman olmaktan çikaran Büyüksehir, karekod okutularak açilan uygulamada birçok içerigi vatandaslarla bulusturuyor. Toplu tasima hizmetlerini her geçen gün daha nitelikli bir hale getirmek için birçok yenilik ve projeyi hayata geçiren Balikesir Büyüksehir Belediyesi, vatandaslara sadece can güvenligi degil, konforlu bir yolculuk hizmeti de sunmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi Ulasim, Planlama ve Rayli Sistemler Dairesi Baskanligi tarafindan uygulamaya alinan “Beni Oku Balikesir” projesiyle; durakta beklenen veya otobüste geçirilen süre bos zaman olmaktan çikiyor. Merkez Karesi ve Altieylül ilçelerinde bulunan duraklar, Büyüksehir Belediye Otobüsleri, minibüsler ve taksi dolmuslarin tamaminda “Beni Oku Balikesir” karekod uygulamasini faaliyete geçiren Büyüksehir Belediyesi, ilçeler arasi otobüsler içinde çalismalarini sürdürüyor.

Cep telefonu kamerasindan karekod okutularak açilan “Beni Oku Balikesir” uygulamasindan https://benioku.balikesir.bel.tr/ programa giris yapilip, açilan ekran panelinden sisteme Kayit Ol-Üye Girisi-Kayit Olmadan Devam Et) giris saglaniyor ve kategori listeleri açiliyor. Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi tarafindan sürekli olarak içerigi güncellenen ve zenginlestirilen uygulamada kategorilerdeki içeriklerde metinler ve sorular bulunuyor. Üye girisiyle sisteme giris yapan vatandaslar, metinleri okuduktan sonra sorulari cevapliyor, sorulari dogru cevaplayan vatandaslara ise; Büyüksehir Belediyesi tarafindan çesitli sürpriz hediyeler veriliyor.
Kaynak: İHA