Hakkari'de 'Koruma Kurulu Toplantisi' Yapildi

Hakkari Cumhuriyet Bassavciligina bagli Denetimli Serbestlik Müdürlügü bünyesinde ‘Koruma Kurulu Toplantisi yapildi.

Hakkari'de 'Koruma Kurulu Toplantisi' Yapildi
Hakkari Cumhuriyet Bassavciligi Denetimli Serbestlik Müdürlügü Koruma Kurulu Toplantisi, Hakkari Cumhuriyet Bassavcisi Harun Ünlüsoy baskanliginda Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Servet Tas, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskan Vekili Vedat Çogaç, Hakkari Ziraat Odasi Baskani Naif Önal, Denetimli Serbestlik Müdürü Murat Bayrak, Hakkari Is Kurumu Il Müdürü Mehmet Kizilkaya, Hakkari Cezaevi Müdürü Mustafa Köstek ve kurulda yer alan diger kurum müdürlerinin katilimiyla Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasi gerçeklestirildi.

Hakkari Denetimli Serbestlik Müdürlügü tarafindan iki ayda bir gerçeklestirilen Koruma Kurulu Toplantilarinda gündem maddeleri çerçevesinde; il merkezi ve ilçelerdeki cezaevlerinde bulunan hükümlülerin, mesleki becerilerini gelistirmek için mesleki kurslarin açilmasi, eski hükümlülere yönelik Is Kurumu Il Müdürlügü araciligi ile açilan isini kurma proje basvurularinin alinip degerlendirilmesi ve ayrica eski hükümlülerin çocuklarina zaman zaman yapilan giyim ve egitim yardimlarindaki hususlar degerlendirildi.

Toplanti sonrasi kurulda önceki aylarda görüsülen ve talep edilen eski hükümlülerin çocuklarina iletilmek üzere Hakkari Ticaret ve Sanayi Odasi tarafindan 40 aileye hazirlanan kirtasiye malzemeleri Baskan Servet Tas tarafindan Hakkari Cumhuriyet Bassavcisi Harun Ünlüsoy ve Denetimli Serbestlik Müdürü Murat Bayrak’a teslim edildi.
Kaynak: İHA