Salihli'de Sokak Hayvanlari Unutulmadi

Salihli Belediyesi Sokak Hayvanlari Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanlari Koruma Günü dolayisiyla Kurtulus Fevzi Lütfü Karaosmanoglu Ilkögretim Okulu ve Özel Minik Dünyam Gündüz Bakimevi Anaokulu minik ögrencilerini agirladi.

Salihli'de Sokak Hayvanlari Unutulmadi
Salihli Belediyesi Sokak Hayvanlari Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan can dostlari ziyaret eden minik ögrencileri, Veteriner Isleri Müdürü Birol Avci karsiladi. Ögretmenleri ile birlikte ziyareti gerçeklestiren ögrenciler, barinakta tedavi gören can dostlarla yakindan ilgilenerek doyasiya sevme firsati buldu. Veteriner hekimler ve ögretmenleriyle birlikte barinagi gezen minik ögrenciler, özellikle barinaktaki yavru köpeklere asiri ilgi gösterdi.

Barinak hakkinda minik ögrencilere bilgi veren Salihli Belediyesi Veteriner Isleri Müdürü Birol Avci, Türkiye’nin en modern hayvan barinaklarindan biri olan Salihli Belediyesi Sokak Hayvanlari Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarinin modern ve saglikli bir ortamda bakilarak tedavilerinin yapildigini söyledi.

Kaynak: İHA