Yolda Buldugu Altin Ve Para Dolu Çantayi Polise Teslim Etti

Çanakkale’nin Çan Belediyesi temizlik isleri personeli sabah erken saatlerde görevine basladiginda içinde altin ve para dolu çanta buldu.

Yolda Buldugu Altin Ve Para Dolu Çantayi Polise Teslim Etti
Temizlik isleri personeli Nesrin Yakar, sabah erken saatlerde süpürge yaparken içinde altin ve para dolu çanta buldu. Buldugu çantayla beraber Çan ilçe Emniyet Müdürlügüne giden isçi Nesrin Yakar, degerli esyalari tutanak karsiliginda teslim etti. Isçi Nesrin Yakar, örnek davranisi dolayisiyla Çan Belediye Baskanvekili Harun Arslan ve Çan Ilçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpinar tarafindan hediye ile ödüllendirildi. Yakar, “Temizlik yaparken bir çanta fark ettim. Içerisine baktigimda altin ve para oldugunu gördüm ve hiç tereddüt etmeden emniyet müdürlügüne götürdüm, teslim ettim. Çan Belediyesinden aldigim maas bana yetiyor. Emniyet güçlerimiz sahibine teslim edecektir” dedi.

Nesrin Yakar’i tebrik eden Çan Belediye Baskanvekili Harun Arslan, “Bugün görevini ifa ederken sorumlu oldugu bölgede buldugu kiymetli esyalar ile dolu bir çantayi emniyete teslim eden çalisma arkadasimi gönülden tebrik ediyorum. Her seyin de ötesinde "Benim aldigim maas bana yeter; benim zenginligim vicdanimda gizli" diyerek gururuna ortak oldugum çalisma arkadasim Nesrin Hanim’i ödüllendirmenin mutlulugunu yasiyorum” dedi.

Kaynak: İHA