Kahraman Çayci Balkondan Atlayan Sahsi Tutarak Ölümden Kurtardi

Samsun’da bir çayci, evinin birinci katindan atlayan sahsi ellerini açarak tutup ölümden kurtardi. Üzerine düsen sahis ile birlikte yere düsen çayci ile intihara kalkisan sahis hastanede tedavi altina alindi.

Kahraman Çayci Balkondan Atlayan Sahsi Tutarak Ölümden Kurtardi
Olay, Ilkadim ilçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir cezaevinde infaz koruma memuru olarak görev yapan Sinan A. (36) girdigi binalim sonucu birinci kattaki evlerinin balkonundan atlayarak intihara kalkisti. Bu sirada balkondaki çamasir ipine takilan adamin kafa üstü yere düsmek üzere oldugunu gören oradan geçen çayci Süreyya Oral (63), ani bir hareketle Sinan A.’yi tutmak için kollarini açip bekledi. Süreyya Oral kafa üstü asagi düsen Sinan A.’yi yakalarken, ikisi birlikte yere düsüp yaralandi. Süreyya Oral ambulansla Gazi Devlet Hastanesine, Sinan A. ise Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Sinan A.’nin hayati tehlikesinin bulundugu, Süreyya Oral’in ise yüzünden yaralandigi ve saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Süreyya Oral, "Çay götürdüm, is yerine geri dönüyordum. Bu sirada Sinan A.’nin balkonda çamasir ipini tutup kafa üstü düsmek üzere oldugunu gördüm. Hemen tereddüt etmeden kosup kollarimi açip yakalamak için bekledim. Üzerime düstü, birlikte de yere düstüm. Bir cani kurtardigim için mutluyum" dedi.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA