Büyükkiliç, Tuna Life Center'i Gezdi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, sehrin yeni alisveris merkezi Tuna Life Center’i gezdi, vatandas ve esnafla bulustu.

Büyükkiliç, Tuna Life Center'i Gezdi
Merkezde ve ilçelerde 7’den 70’e tüm Kayserililerle bulusmaya, onlarin talep ve önerilerini dinlemeye özen gösteren Baskan Büyükkiliç, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevesinde, sehrin yeni alisveris merkezi Tuna Life Center’da esnaflarla bulustu, esnaflara islerinde hayirli ve bereketli kazançlar diledi. Magazalari ziyaret eden Büyükkiliç, esnaflar ve vatandaslarla sohbet ederek, talep ve önerilerini bizzat dinledi. Büyükkiliç’in ziyaret ettigi her magazada sicak ve samimi bir ortamda sohbet gerçeklesirken, Kayserililer Büyükkiliç’a ilgi ve alakasindan dolayi tesekkür etti.

Baskan Büyükkiliç, ayrica MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti Kayseri Il Baskani Saban Çopuroglu, Pinarbasi Belediye Baskani Menduh Uzunluoglu, Kayseri Sanayi Odasi Baskani Mehmet Büyüksimitçi ve protokol ile birlikte Tuna Life Center’da Emirgan Sütis, Huqqabaz ve Bovem firma ve magazalarin açilisini gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA