Acemi Sürücü Aileye Çarpti, O Anlar Kameraya Yansidi

Esenyurt’ta market alisverisi sonrasi araba kullanmak isteyen acemi kadin sürücü, karsidan karsiya geçen aileyi altina aldi. Gaz ile freni karistirdigi iddia edilen sürücünün yasattigi dehset anlari kameraya yansidi. Kazada, anne ve iki kizi yaralandi.

Acemi Sürücü Aileye Çarpti, O Anlar Kameraya Yansidi
Olay, cuma aksam saatlerinde Esenyurt’un Akçaburgaz Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, esiyle market alisverisi yapan kadin, eve dönüste araci kullanmak istedi. Market önünde araci birkaç kez stop ettiren kadin, araç hareket ettikten sonra kontrolü saglayamayarak, karsidan karsiya geçen bir aileye çarpti. Olayda karsiya geçmeye çalisan anne ve iki kizi yaralanirken, çocuklardan birinin durumunun agir oldugu ögrenildi.

O anlar kamerada

Yasanan dehset verici anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde park halindeki bir aracin aniden hareket edip, yoldan karsiya geçen aileye çarptigi görülürken, hastaneye kaldirilan küçük kizin bacaginda kiriklar oldugu, bu nedenle ise ameliyat olacagi ögrenildi.

Olay anlarini anlatan Abdullah Çaka, “Alisveris sonrasinda kari koca marketten çikiyor. Arabaya binerken kadin arabayi sürmek istiyor. Kadin acemi oldugu için heyecan yapiyor ve arabayi kaldiramiyor. Daha sonrasinda gaz ile freni karistirarak 5 kisilik aileye çarpiyor. Kazada anne ve iki kizi yaralandi. Kizlardan birinin ise durumunun agir oldugu söylendi” dedi.

Kaynak: İHA