Kocasinan'da Ekim Ayi Meclis Toplantisi Gerçeklestirildi

Kocasinan Belediyesi, Ekim ayi meclis toplantisini gerçeklestirdi. Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçeklestirilen meclis toplantisinda 13 gündem maddesi görüsüldü. Meclis toplantisinin açilisinda konusan Baskan Çolakbayrakdar, “Yaptigimiz yatirimlarla Kocasinan; büyüyor, gelisiyor, yenileniyor ve güzellesiyor” dedi.

Kocasinan'da Ekim Ayi Meclis Toplantisi Gerçeklestirildi
Kocasinan Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen toplantida 13 gündem maddesi görüsülerek, karara baglandi. Meclis toplantisinda konusan Baskan Çolakbayrakdar, “Kocasinan, büyüyor, gelisiyor, yenileniyor ve güzellesiyor. Bunlar için ise emek, gayret ve yogun çalismak gerekiyor. Sükür Allah’a Kocasinan’imizin her bir noktasinda çalismalarimizi devam ettiriyoruz. Bütün çabamiz, hemsehrilerimizin mutlu ve huzurlu bir sekilde yasayabilmeleri içindir. Onun için gece-gündüz demeden her kosulda çalismalarimiza devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi. Toplantida daha sonra Kocasinan Belediyesi’nin 2023 mali yilina ait performans programi görüsülerek, oy birligiyle Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Toplantida Sahabiye, Oruçreis ve Fevzioglu, Mahallesinde çesitli imar plan maddeleri görüsüldü. Toplantinin bir diger gündem maddesi olan Kocasinan sinirlari içerisinde bulunan Gevher Nesibe Mahallesi ile Haci Saki Mahallesi’nin birlestirilerek Gevher Nesibe Mahallesi olarak adlandirilmasi talebi ile ilgili imar komisyon raporu görüsülerek, oy çokluguyla kabul edildi.

Baskan Çolakbayrakdar’in meclis toplantisinda alinan kararlarin sehrimize ve ülkemize hayirli olmasi temennisinde bulunmasiyla toplanti sona erdi.
Kaynak: İHA