Fatih Yücelik Açiklamasi Gelecek Güzel Günlere Güvenimiz Tam

Tüm isletmelerinde benimsedigi; çagdas, güvenilir, rekabetçi ve dinamik yönetim anlayisiyla elde ettigi kaynaklari Türkiye’nin enerjisine aktarmayi amaçlayan Askale Çimento Grubu, paydaslariyla bir araya geldigi programlarini sürdürüyor. Askale Çimento Grubu Icra Kurulu Baskan Fatih Yücelik’in ev sahipliginde Samsun’dan baslayan Trabzon ve Gümüshane’de devam eden müsteri bulusmalarinin sonuncusu Erzurum’da gerçeklestirildi.

Fatih Yücelik Açiklamasi Gelecek Güzel Günlere Güvenimiz Tam
Yücelik: Tüm gelismeleri yakindan takip ediyoruz

Askale Çimento Yönetim Kurulu Baskani Lütfü Yücelik, Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Saatçioglu, Icra Kurulu Baskani Fatih Yücelik, Strateji, Insan Kaynaklari ve Kurumsal Iliskiler Genel Müdür Yardimcisi Burak Kürkçü, Pazarlama, Satis ve Hazir Betonlar Genel Müdür Yardimcisi Çagan Alpas, Teknik Genel Müdür Yardimcisi Efkan Eroglu ve diger yöneticilerin katilimi ile son olarak Erzurum’da gerçeklestirilen toplantiya Askale ve Erzincan Çimento Fabrikalari’nin bayileri katildi.

Askale Çimento Grubu Icra Kurulu Baskani Fatih Yücelik, Samsun, Trabzon ve Erzurum’da yapilan programlarda yaptigi degerlendirmede, tüm dünyayi uzun bir süredir olumsuz sekilde etkileyen pandemi ve sonrasinda küresel yasamin her alanindan ortaya çikan negatif tablolar, savaslar, küresel tehditler ve kirilgan sartlarla birlikte; Türkiye’nin de içinde bulundugu cografik, sosyal ve ekonomik gelismeleri en dogru sekilde takip ederek faaliyetlerini sürdürmeye devam ettirdiklerini söyledi.



“Zorluklari hep birlikte asacagiz”

Askale Çimento Grubu Icra Kurulu Baskani Fatih Yücelik, yaptigi konusmada, son yillarda yasamin odagina yerlesen pandemi ve özellikle bir çok nedene bagli olarak etkisi hizla artarak devam eden, sarsici küresel sorunlara dikkat çekerken, "Çimento sektöründe; basta girdilerdeki ciddi artis ile birlikte satis rakamlarindaki düsüsler ve dünya genelinde bas gösteren enerji krizine karsi süreli olarak stratejiler gelistirmekteyiz. Belirsizliklere karsi temkinli ve öngörülü adimlar atmamiz gerektigini elbette biliyoruz. Her seye ragmen daha güzel bir gelecege olan inancimizi asla yitirmiyoruz. Kalitemiz, tecrübemiz ve vizyonumuz ile üretmeye devam edecegiz. Yaptigimiz bütün faaliyetlerde ve çalismalarda emegi olan tüm paydaslarimiza tesekkür ediyorum. Biz bir aileyiz ve zorluklari bu bilinçle asacagiz" dedi.

“Çalisacagiz, üretmeye devam edecegiz”

Üretirken, çalisirken, çalistirirken ve rekabet ederken insan odakli bir anlayisi benimsediklerini dile getiren Askale Çimento Grubu Icra Kurulu Baskani Fatih Yücelik söyle devam etti “Grubumuza bagli tüm isyerlerinde insani en degerli, en kutsal varlik olarak görüyoruz. Bizim için; insanin bu vasfi her yerde her durumda geçerlidir. Ekonomisi güçlü, toplum yapisi saglam, dünyaya öncülük eden ülkelerin vasiflarinin basinda topyekun kalitenin geldigini çok iyi biliyoruz. Çalisacagiz, üretmeye devam edecegiz. Bunlari yaparken; çevre, toplum, yasal ve etik gereklilikler vazgeçilmez birer parçamiz olmustur. Sirketimizin marka degerini yukarilara tasimak adina uluslararasi standartlardaki is güvenligi, çevre, enerji ve kalite uygulamalarini hayata geçirmekteki kararligimizi sürdürmekteyiz.”
Kaynak: İHA