Baskan Akkaya Dünya Çocuklar Günü'nde Çocuklarla Bulustu

Konya’nin Aksehir Ilçe Belediye Baskani Salih Akkaya, Dünya Çocuklar Günü çerçevesinde Aksehir Sehit Battal Yildiz Anaokulu’nu ziyaret ederek buradaki çocuklarin günlerini kutlayip, onlara hediyeler verdi.

Baskan Akkaya Dünya Çocuklar Günü'nde Çocuklarla Bulustu
UNICF, “Brlsms Mlltlr Çocuklara Yardim Fonu” tarafindan 1954 yilinda alinan bir krrl km ayinin ilk Pzrts gününü Dünya Çocuk Günü ilan edilmisti. Baskan Akkaya’da bu önemli günde onlarin günlerini kutlayip, çocuklara üzerinde Aksehir Nasreddin Hoca Evi’nin fotografi bulunan puzzle hediye etti. Çocuklarla sohbet ederek onlara isteklerini soran Baskan Akkaya, çevre temizligine de dikkat çekerek çocuklara yerlere çöp atmamalarini ve atanlari da uyarmalarini istedi. Veliler ve çocuklarin isbirligiyle Aksehir Belediyesi Atma Tikla Projesi’ne katilip topladiklari atik pillerle top hediyesi kazanan okul idaresine hediyeleri olan futbol, voleybol ve basketbol toplarini da takdim eden Baskan Akkaya, çocuklara ailelerinin de bu projeye katilmalarini tembihledi.

Gelecegimizin teminati olan çocuklarimiz için belediye olarak her zaman yanlarinda olduklarini kaydeden Baskan Akkaya “Dünya çocuklar günü münasebetiyle minik yavrularimizi ziyaret edip, onlarin günlerini kutladik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; 23 Nisan tarihinde çocuklarimiza güzel bir bayram armagan ederek çocuklarin milletler için ne kadar önemli olduguna en güzel vurguyu yapmisti. Insallah 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimizda, çocuklarimiz için güzel etkinlikler ve hediyelerle dolu bir bayram yapmayi hedefliyoruz” dedi.

Baskan Akkaya’nin ziyaretine Aksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ibrahim Öncel ile Temizlik Isleri Müdürü Orhan Uyar’da eslik etti.
Kaynak: İHA