Rektör Özölçer, Ögrenci Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer düzenledigi kahvalti etkinliginde ögrenci temsilcileriyle bulustu.

Etkinlikte Basin, Yayin ve Halkla Iliskiler Koordinatörü Doç. Dr. Tugba Akdal ve Ögrenci Konseyi Baskani Dogukan Kilcioglu da hazir bulundu. Ögrencilerin egitimden sosyal etkinliklere, kampüs kosullarindan staj imkânlarina kadar pek çok talebini dinleyen Rektör Özölçer, istekleri en kisa zamanda degerlendireceklerini ifade etti.
Ögrencisiyle kurdugu iletisime önem veren bir üniversite olduklarini dile getiren Rektör Özölçer, "Ögrencilerin isteklerine duyarli olmak, bir üniversitenin en temel vazifelerinden biridir" dedi.
Davetten duyduklari memnuniyeti dile getiren ögrenci temsilcileri Rektör Özölçer’e duyarliligi ve yakinligindan dolayi tesekkür etti. Yaklasik 2 saat süren etkinlik toplu fotograf çekimiyle sona erdi.
