Pano Tasarim Yarismasinda Dereceye Giren Okullara Ödülleri Verildi

Osmaniye Belediyesi tarafindan Cumhuriyet Bayrami kutlama etkinlikleri çerçevesinde ilkokullar arasi düzenlenen ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ temali okul panosu tasarim yarismasinda dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Pano Tasarim Yarismasinda Dereceye Giren Okullara Ödülleri Verildi
Osmaniye Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayraminin 99. yildönümünü etkinlikleri çerçevesinde “29 Ekim Cumhuriyet Bayrami” temali resim yarismasi düzenlendi.

Ilkokul siniflarindaki panolarin Cumhuriyet Bayrami’na hazir hale gelmesinin amaçlandigi yarismada Mehmet Akif Ilkokulu birinci, Figen Alhan Ilkokulu ikinci, Özel Bilge Atabey Ilkokulu üçüncü olurken Sehit Pilot Binbasi Oguz Apanoglu Ilkokulu ile Güneysu Ilkokulu mansiyon ödülü almaya hak kazandi. Yarismada birinci olan Mehmet Akif Ilkokulu’nu ziyaret eden Belediye Baskani Kadir Kara, ödüllerini teslim etti.

Ögrenciler tarafindan büyük bir sevgiyle karsilanan Belediye Baskani Kadir Kara, “Sevgili gençler, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyeti sizlere emanet etmistir. Bildiginiz üzere cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyet sizlerin omuzlarinizda yükselecektir demistir. Sizler de bunu gerçeklestirmek için daha çok okumak, daha çok basarmak zorundasiniz. Ülkemizi dünyada lider ülke seviyesine getirmek için ögretmenlerimizin sizlere vermis olduklari o aydinlik bilgilerle çok çalismak ve gelecege yürüyeceksiniz. Ben, her birinizin bu millete çok faydali birer birey olacaginiza yürekten inaniyorum. Bu basarinizdan dolayi sizleri ve birbirinden anlamli milli duygularla okul panosu hazirlayarak yarismamiza katilimlariyla katki saglayan tüm okullarimizi, ögrencilerimizi yürekten alkisliyor, ögretmenlerimize saygilar sunuyorum” dedi.

Öte yandan yarismada dereceye giren Figen Alhan Ilkokulu, Özel Bilge Atabey Ilkokulu, Sehit Pilot Binbasi Oguz Apanoglu Ilkokulu ve Güneysu Ilkokulu’nu Belediye Baskan Yardimcisi Mustafa Balkaya belediye ekipleriyle birlikte ziyaret ederek ödülleri takdim edildi.
Kaynak: İHA