Üniversitelilerin Derse Yetisme Telasi Kazayla Bitti Açiklamasi 5 Yarali

Tekirdag Çerkezköy’de derse yetismek üzere yola çikan üniversite ögrencilerinin içinde bulundugu otomobil, kavsakta panelvan minibüsle çarpisti. 5 kisinin yaralandigi kaza sonrasi olay yerinde toplanan vatandaslar belediyenin yola çözüm bulmasini istedi.

Üniversitelilerin Derse Yetisme Telasi Kazayla Bitti Açiklamasi 5 Yarali
Kaza, Veliköy Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Arkadaslariyla derse yetismek için yola çikan F.T. idaresindeki 06 KB 1933 plakali otomobil ile Sanayi Caddesi’nde seyreden E.S. yönetimindeki 34 BVB 185 plakali panelvan minibüs kavsakta çarpisti.

Kaza sonrasi araç sürücüleri ile otomobilde yolcu olarak bulunan ögrencilerden E.E., S.B. ve B.P. yaralandi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi yapilan 5 yaralidan 3’ü Çerkezköy’deki hastanelere, 2’si de Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

“Kavsaga çözüm bulunsun”

Öte yandan, olay yerinde toplanan vatandaslar, kavsakta sik sik kazalarin meydana geldigini ve tedbir amaçli belediye tarafindan hiz kesici kasis konulmasini istedi. Ayrica bazi sürücülerin dikkatsiz olmasi ve kurallara uymamasi kazayi da beraberinde getirdigi ifade edildi.
Kaynak: İHA