Efeler'in Kreslerinde 29 Ekim Hazirligi

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’in ilçeye kazandirdigi kreslerde egitim gören çocuklar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni kutlamaya hazirlaniyor.

Efeler'in Kreslerinde 29 Ekim Hazirligi


Baskan Atay’in hizmete açtigi Mimar Sinan, Ata ve Adnan Menderes Mahallesi Gündüz Bakimevlerindeki 3, 4 ve 5 yaslarindaki minikler Cumhuriyet Bayrami coskusunu yasayacak. 29 Ekim için siniflarini Türk Bayraklari ve rengarenk süslemelerle bayrama hazirlayan çocuklar, hem gösteri yapacak hem de marslar ve sarkilar esliginde bayramin tadini doyasiya çikaracak.

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yasatacak olan sizlersiniz’ diyerek isaret ettigi çocuklarimizi, Atatürk ve Cumhuriyet sevgisiyle büyütmek için üzerimize düsen sorumlulugun farkindayiz. Bu sorumlulugun geregi olarak kreslerimizde Cumhuriyetimizin 99’uncu yilini çocuklarimizla birlikte coskuyla kutlayacagiz. Efelerli hemsehrilerimin de bayramini bir kez daha kutluyor, Cumhuriyet kadar güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA