Büyüksehirden Ögrencilere 12,5 Milyon TL Destek

Denizli Büyüksehir Belediyesinin lise ve dengi okullarda ögrenim gören ögrencilere yönelik 2022-2023 egitim-ögretim yili döneminde yapacagi 12,5 milyon TL’lik ögrenim yardimi sonuçlari açiklandi.

Büyüksehirden Ögrencilere 12,5 Milyon TL Destek


Denizli Büyüksehir Belediyesinin 2022-2023 egitim-ögretim yilinda lise ve dengi okullar düzeyinde egitim gören ögrencilere yönelik yapacagi ögrenim yardimi sonuçlari açiklandi. Buna göre, Denizli Büyüksehir Belediyesi kent merkezi ile tüm ilçelerde egitim gören, ekonomik durumu iyi olmayan 5 bin lise ve düzeyindeki ögrenciye 10 ay boyunca aylik 250 lira destek verecek. Denizli Büyüksehir Belediyesinin 2022-2023 egitim-ögretim yilinda toplamda verecegi 12,5 milyon TL’lik ögrenim yardimi sonuçlarina www.denizli.bel.tr adresinden ulasilabilecek. Yapilan degerlendirmede evraklarini eksiksiz getirip, beyan ettigi bilgilerle örtüsen ögrencilere 10 ay boyunca (Eylül-Haziran) 250 TL ögrenim yardimi yapilacak.

“Gelecegimize yatirim yapmaya devam ediyoruz”

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Büyüksehir Belediyesi olarak egitim için tüm imkanlarini seferber etmeye devam ettiklerini söyledi.

“Gençler bizim gelecegimiz” diyen Baskan Zolan, “2022-2023 egitim-ögretim döneminde lise ve dengi okullar düzeyinde egitim gören 5 bin gencimize yapacagimiz ögrenim yardimi sonuçlari hayirli ve ugurlu olsun. Gelecegimize yatirim yapmaya devam ediyoruz. Çünkü gençler bizim gözbebegimiz. Gençlerimizi ne kadar donanimli hale getirip gelecege iyi bir sekilde hazirlarsak sehrimiz ve ülkemiz de gelecege daha güvenle bakar” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA