Arvas Döneminde Bir Ilk Daha Açiklamasi Ercis'te Kapali Yari Olimpik Yüzme Havuzu Hizmete Açildi

VAN – AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Ercis’te yapimi tamamlanan kapali yari olimpik yüzme havuzunun açilisina katildiktan sonra genis katilimli mahalle bulusmasinda vatandaslarla bir araya geldi.

Arvas Döneminde Bir Ilk Daha Açiklamasi Ercis'te Kapali Yari Olimpik Yüzme Havuzu Hizmete Açildi
Ilk günkü heyecanla seçim bölgesinde çalismalarini araliksiz sürdüren Van Milletvekili Abdulahat Arvas, ak niyet ve ak samimiyet ile tüm ilçelerde adim atilmadik yer birakmamak üzere haftanin dört günü çalismalarini Van’da büyük bir gayretle sürdürüyor. Sehrin dört bir yanina yayilan yatirimlari ve ak belediyeciligin hizmetlerini anlatan Arvas; esnaf, tüccar, çiftçi, genç, yasli her kesimden vatandas ile siklikla bir araya gelerek; yatirim, üretim, istihdam üreten AK Parti’nin eser siyaseti güttügünü ve muhalefetin ise sorun ürettigini anlatiyor.

“Ercis’te yine bir ilki yapmanin ve hizmete açmanin gururunu yasiyoruz”

Ercis ilçesi Sahilkent Mahallesi’nde yapimi tamamlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Kompleksi ve Kapali Yari Olimpik Yüzme Havuzunun açilis törenine katilan AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, “Türkiye’ye ve davamiza çok büyük katkilar saglamis büyük devlet adami merhum basbakanimiz ve her daim rahmet ile andigimiz hocamizin ismini burada yasatacak spor kompleksi ve kapali yari olimpik yüzme havuzu, Ercis’te sporun gelecegine yönelik önemli bir yatirimdir. Van Gölü kiyisinda 4 bin 600 metrekare alana insa edilen spor kompleksi; kapali yüzme havuzu, spor alanlari ve çesitli donatilari ile sporseverlerin ugrak yeri olacaktir. Bugün Ercis’te yine bir ilki yapmanin ve hizmete açmanin gururunu yasiyoruz. Basta Gençlik ve Spor Bakanimiz olmak üzere çaba sarf eden, gayret gösteren, emek veren herkese tesekkür ediyor, hayirli olmasini diliyorum” dedi.



“Van halki da 2023’te Cumhurbaskanimiza ve AK Parti’ye büyük destek verecektir”

Açilis programinin ardindan mahalle bulusmalari programi çerçevesinde Ercis Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoglu, Ercis Ilçe Teskilat Baskani ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Oyali, Yetisen ve Pinarli mahalleleri sakinleri ile genis katilimli toplantilar yaparak yerlesim yerleri ile ilgili yapilan çalismalar ve talepler konusunda görüsen Milletvekili Arvas, “Dört yili askindir yapilanlar ve yapilmasi gerekenler konusunda bugüne kadar ortaya koydugumuz siyasi anlayisimiz geregi hemsehrilerimiz ile istisare etmek, talep ve önerilerini almak ve daha önemlisi sahada sorunlarla yüzlesmek, problemlerin çözümüne vesile olmak amaciyla mahalle bulusmalarimizi tüm teskilatlarimiz ile Van genelinde sürdürüyoruz. 2023 yilinda yapilacak seçimlere yaklastikça vatandaslarimizin teveccühü ve kararliligi bizi mutlu ediyor. Recep Tayyip Erdogan ve AK Parti fobisi üzerinden birbirine tutunarak yuvarlak masa etrafinda bir araya gelen çokbilmisler korusu, necip milletimizi kurgularla, algilarla kandiramayacak, millet ile aramiza giremeyeceklerdir. Yasanan ekonomik sikintilar üzerinden siyaset yaparak vatandaslarimizin siyasi tercihlerini etkilemeye çalisanlar çok inandirici görünmemektedir. Pandemi ve akabinde cografyamizda yasanan savastan mütevellit ekonomik sikintilarimiz gelip geçicidir. Cumhurbaskanimiz bugüne kadar ortaya koydugu basarilara insallah bir yenisini ekleyecektir. AK Parti döneminde yapilan reformlar ve kalkinma hamlesiyle Türkiye’nin ve Van’in çehresi degisti, milletimizin yüzü güldü. Güven, istikrar ve huzurun devami için inaniyorum ki Van halki da 2023’te ehemmi mühimme tercih ederek, Cumhurbaskanimiza ve AK Parti’ye büyük destek verecektir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA