Elon Musk, Twitter Genel Merkezi'ne Elinde Lavaboyla Girdi

SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’in ABD’nin San Francisco kentindeki genel merkezine elinde porselen bir lavaboyla girdi.



SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk, sosyal medya hesabinda ilginç bir video paylasarak takipçilerini sasirtti. Twitter’in satin alinmasina yönelik anlasmayi cuma günü imzalayacagi duyurulan Musk, ABD’nin California eyaletinde yer alan San Francisco kentindeki Twitter Genel Merkezine elinde porselen bir lavaboyla girdi. Musk, söz konusu videoyu ise, "Twitter Genel Merkezine giris. Bunun içeri girmesine izin verin" ifadeleri ile paylasti.

Nisan ayinda Twitter’a hisse basina 54,20 dolar fiyat veren Musk, toplamda 44 milyar dolarlik bir satin alma anlasmasi üzerinde Twitter ile anlasma saglamisti. Twitter’daki bot hesaplarin sirketin iddia ettiginden fazla oldugunu belirten Musk, geçtigimiz temmuz ayinda anlasmayi feshetmisti. Twitter, Musk’in suçlamalarini reddetmis ve Musk’i anlasmayi feshettigi için mahkemeye vermisti. Ilerleyen günlerde ise Twitter ve Musk arasinda yeniden anlasma saglanmisti.
Kaynak: İHA