Istanbul'da Çig Köfteci Saldirisinda Intikam Detayi Açiklamasi Gencin Dövüldügü Anlar Kamerada

Beyoglu’nda çig köftecide yasanan kavga ve silahli saldirinin detaylari ortaya çikti. Çig köfte almaya gelen gencin fazla ücret alindigini söyledigi için kovulup darp edildigi ve yakinlarinin isyerine intikam saldirisi gerçeklestirdigi belirlendi. Olaydan önce gencin dövüldügü anlar kameralara yansirken, Beyoglu Asayis Büro Amirligi polisleri genci darp eden çig köfteci çalisani ve isyerine saldiran 4 süpheliyi gözaltina aldi.

Istanbul'da Çig Köfteci Saldirisinda Intikam Detayi Açiklamasi Gencin Dövüldügü Anlar Kamerada
Beyoglu Tarlabasi Bulvari üzerinde önceki gün saat 04.30 siralarinda meydana gelen olayda, gece saatlerinde Eren Ö. çig köfte almak için bulvar üzerindeki isyerine geldi. Dürüm siparisi veren genç hazir olduktan sonra Samican Sergen Y.’ye ücretini verdi. Ancak Y., gençten iddiaya göre fazla ücret aldi. Gencin bunu söylemesi üzerine aralarinda sözlü tartisma çikti. Tartismanin disariya tasmasi sonucunda isyeri çalisani Sabri Ç. ve beraberindeki 4 kisi Eren Ö.’yü darp etti. Gencin tartistigi ve darp edildigi anlar ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Fazla para aldigini söyleyen genci dövmüsler

Olaydan yaklasik 10 dakika sonra Eren Ö., yakinlarina çig köftecide darp edildigini söyledi.

Bunun üzerine eline sopa alan bir grup, isyerine intikam saldirisi düzenledi.

Ortaligin bir anda karistigi olayda, çig köftecinin camlari kirilirken, içerideki cam dolap da zarar gördü. Olay esnasinda ise bir sahis tabanca ile isyerine ates açti. Çig köftecidekilerin de firça ve çek paslarla karsilik vermesi sonrasi saldiran grup isyerinden hizla ayrildi. Olayda isyeri sahibi Samican Sergen Y., babasi Orhan Y. ve çalisan Sabri Ç. darp edilirken, saldiri anlari ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Intikam saldirisini yapan grup yakalandi

Yasanan olayin ardindan ihbar üzerine olay yerine gelen Beyoglu Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi polisleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldi. Yapilan çalismalar sonucunda isyerini basan gruptakilerin Eren Ö., Fatih Ö., Sinan Ö. ve silahla ates açan Murat K. olduklari tespit edildi. Devam eden çalismalarda 4 süpheli ve Eren Ö.’yü darp eden Sabri Ç. gözaltina alindi. Emniyette ifadeleri alinan 4 süpheliye, “kasten yaralama” suçlarindan adli islem yapilirken, Murat K.’ye ise ayrica “atesli silahlar kanununa muhalefet”, “genel güvenligin kasten tehlikeye sokulmasi” ve “mala zarar verme” suçlarindan adli islem yapildi. Emniyette islemleri tamamlanan 4 süphelini adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen süphelilerden Murat K., ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA