GTB'de Yeni Dönemin Ilk Meclis Toplantisi Yapildi
Gaziantep Ticaret Borsasi (GTB)seçimleri sonrasi olusan yeni meclis ilk toplantisini gerçeklestirdi. GTB Meclis Baskani Ahmet Tiryakioglu baskanliginda düzenlenen ekim ayi olagan meclis toplantisina Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Akinci, meclis üyeleri ve denetim kurulu üyeleri katildi

GTB’nin büyük ve güçlü bir aile oldugunu, birlik ve beraberlik içerisinde yeni dönemde de önemli projelere hep birlikte imza atacaklarina yürekten inandigini kaydeden Tiryakioglu, konusmasini söyle sürdürdü:
“Hepimiz çok büyük bir sorumluluk aldik. Üyelerimize ve sehrimize karsi aldigimiz bu sorumlulugun farkindayiz. Geçmis dönemlerde Gazi sehrimize Antep Fistigi Lisansli Depo, Et Borsasi, Pilot Ölçekli Antep Fistigi Isleme Tesisi ve yeni Hizmet binasi gibi içerisinde ilkleri ve enleri barindiran birçok hayati proje kazandirdik. Yeni dönemde de ortak akil ve istisareyle yeni hizmetler kazandiracagimiza hiçbir kuskumuz yok. Burada tüm meclis üyelerimize ve meslek komitelerimize büyük sorumluluklar düsüyor. Onlarin fikir ve düsünceleri bu noktada bizler için en önemli yol gösterici olacak. Bu nedenle tüm meclis üyelerimizin degerli fikir ve önerilerine ihtiyacimiz var.”
’’Hizmet yarisinin içerisinde güçlü bir sekilde yer alacagiz’’
GTB Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Akinci ise yaptigi konusmada meclis üyelerine borsanin ekim ayi faaliyetleri hakkinda bilgiler verdi. Meclis üyelerini tebrik ederek, ilk meclis toplantisinin hayirli, ugurlu olmasi temennisinde bulunan Akinci, “Kazananin Gaziantep oldugu örnek bir seçim dönemi yasadik. Seçimlerimizin büyük bir olgunluk içerisinde geçmesine katki sunan tüm üyelerimize ve meclis üyelerimize buradan bir kez daha tesekkür ediyorum. Borsamiza ve sehrimize yakisir bir seçim süreci oldu. Simdi artik bu süreci hizli bir sekilde geride birakarak tek ses ve tek yürek sehrimiz ve üyelerimiz için kollari sivama zamanimiz... Bu noktada yolumuz çok uzun ve mesakkatli, sehrimiz için yapilacak çok isimiz var. Ben yeni dönemde de yeni basari hikayeleri yazarak pek çok degerli projeye birlikte imza atacagimiza gönülden inaniyorum. Geçmis dönemde oldugu gibi dogru aksiyonlarla hizmet yarisinin içerisinde yine güçlü ve kararli bir sekilde yer alacagiz” diye konustu.
