Scooter Faciasinda Gözyaslari Sel Oldu

Antalya’da scooter ile bir otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada hayatini kaybeden 2 lise ögrencisinin cenazeleri, aileleri tarafindan gözyaslari arasinda teslim alindi.

Scooter Faciasinda Gözyaslari Sel Oldu
Kaza, gece saatlerinde Muratpasa ilçesi Portakal Çiçegi Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mahmut Yagiz Balci’nin kullandigi ve arkadasi Ada Kayahan’in da bulundugu scootera yolun karsina geçtigi sirada C.G. kontrolündeki 07 BBS 63 plakali otomobil çarpti. Kazada scooterda bulunan iki lise ögrencisi yola savrulurken, kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarin ardindan olay yerine gelen saglik ekipleri, agir yaralanan Mahmut Yagiz Balci ve arkadasi Ada Kayahan’i ambulansla yakinlardaki iki ayri özel hastaneye kaldirdi. Burada yapilan tüm müdahalelere ragmen iki lise ögrencisi de kurtarilamadi. Kazada hayatini kaybeden Mahmut Yagiz Balci’nin lise son sinif ögrencisi oldugu, ilk ve ortaokul arkadasi Ada Kayahan ile dershaneden çiktiktan sonra bulusup yemek yedikleri ve ardindan Balci’nin arkadasini evine birakmaya giderken kazanin meydana geldigi ögrenildi. Kazani ardindan otomobil sürücüsü gözaltina alindi. Iki gencin cenazeleri ise hastanedeki islemlerinin ardindan otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Gözyaslari sel oldu

Olayi haber alan gençlerin yakinlari ve arkadaslari, Adli Tip Kurumu önüne kostu. Cenazeler gözyaslari arasinda teslim alindi. Oglunun cenazesini almaya gelen Ela Balci ayakta durmakta güçlük çekerken, acili aileyi yakinlari teselli etti. Ada Kayahan’in Manavgat ilçesi Ahmet Mahallesi’nde topraga verilecegi, Mahmut Yagiz Balci’nin ise Kursunlu Mezarligi’nda defnedilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA