Istanbul'da Sirp Modelin Tecavüz Oyununu Polis Bozdu

Besiktas’ta model arkadasinin dogum günü için 1.5 yillik sevgilisiyle eglence mekanina gelen Sirp model, gece sonunda otele birlikte gittigi adamdan bin dolar istedi. Adamin parayi vermeyerek otelden ayrilmasi üzerine kadin, hem paralarinin çalindigini hem de tecavüze ugradigini belirterek emniyete sikayette bulundu. Besiktas polisinin kadinin iftira attigini ortaya çikarmasi üzerine gözaltina alinan sahis serbest birakildi.

Istanbul'da Sirp Modelin Tecavüz Oyununu Polis Bozdu
Olay, 17 Eylül Cumartesi günü saat 04.00 siralarinda Besiktas Ortaköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sirp model Sladana Milojev (24) Ispanyol model arkadasinin dogum gününü kutlamak için Istanbul’a geldi. Genç model aksam saatlerinde sevgilisi D.E. (35) ile bulusarak, birlikte eglence mekanina gitti. Burada eglenen çift, ardindan baska bir eglence mekanina girerek eglenmeyi sürdürdü. Gecenin ilerleyen saatlerinde kadinin alkol nedeniyle sarhos olmasi üzerine D.E., genç modeli kaldigi otele götürdü. Burada ikili, iddiaya göre genç modelin de rizasiyla cinsel iliskiye girdi. Daha sonra D.E. otelden ayrilmak isteyince genç model, iddiaya göre kendisinden bin dolar istedi. Adamin reddedip otelden ayrilmasi üzerine genç model, sabah saatlerinde tecavüze ugradigi ve 5 bin avro ile 2 bin lira parasinin alindigi iddiasiyla emniyete giderek sikayette bulundu.

Çiftin samimi olarak otele girdigi anlar kamerada

Sikayet üzerine harekete geçen Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, otelin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldi. Yapilan incelemeler sonucunda çiftin samimi bir sekilde otele giris yaptigi ve zorlama olmadan odaya girdikleri tespit edildi. Emniyette ifadesi alinan kadin, D.E. ile bir buçuk yildir arkadas oldugunu, olay günü gece saatlerinde bulustuklarini, bir gece kulübünde alkol aldiklarini, saat 02.50’ye kadar kendinde oldugunu, ondan sonrasini hatirlamadigini, ertesi gün 11.00 siralarinda kendine geldiginde kalmis oldugu oteldeki odada tek basina oldugunu, üzerinin tamamen çiplak oldugunu, genital bölgesinde agri oldugunu, cüzdaninda bulunan 5 bin avro ve 2 bin lira parasinin olmadigini fark ettigini, bunun üzerine D.E.’yi aradigini, otele kendisini kimin getirdigini sordugunda adamin ‘Ben getirdim’ dedigini, genital bölgesindeki agridan dolayi D.E.’nin kendisine tecavüz ettigini düsündügünü ve paralarini çaldigini düsündügünü söyledi.



“Kendi rizasiyla cinsel iliskiye girdik”

Ifadenin ardindan D.E. devam eden çalismalarda gözaltina alinarak emniyette ifadesi alindi. Adam ifadesinde, Sladana Milojev’in eski sevgilisi oldugunu, kendisine zaman zaman kendi rizasi ile para verdigini ancak herhangi bir ödeme almadigini söyledigi ögrenildi. D.E., olay günü saat 23.20 siralarinda bir barda bulustuklarini, ardindan baska bir mekana gittiklerini, saat 03.30 siralarinda ise Sladana Milojev’in konakladigi otele giderek kendi rizasi dogrultusunda cinsel iliskiye girdiklerini belirtti.



Iftira atildigi tespit edilen adam serbest birakildi

Iliskinin ardindan kendisinin otelden ayrilmak istedigi zaman kadinin kendisinden bin dolar talep ettigini, kendisinin bu parayi vermeyi kabul etmedigini söyleyen D.E., kendisini bu konu hakkinda iki kere aradigini ancak para vermedigini söyledi.

Adamin iddialari kabul etmemesi üzerine polisin devam eden çalismalarinda, adamin ifadesinin dogru oldugu, kadinin iftira attigi tespit edildi. Bunun üzerine olayla ilgili gözaltina tutulan D.E., islemlerinin tamamlanmasinin ardindan savcilik talimatiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA