Bakan Kasapoglu Açiklamasi 'Kütahya Sehir Stadi Projesinin Çalismalarina Bugün Itibariyle Basliyoruz'

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Kütahya’ya yapilacak olan sehir stadinin temelinin bu yil içinde atilacagini söyledi. Bakan Kasapoglu, "Kütahya sehir stadi projesinin çalismalarina bugün itibariyle basliyoruz" dedi.

Bakan Kasapoglu Açiklamasi 'Kütahya Sehir Stadi Projesinin Çalismalarina Bugün Itibariyle Basliyoruz'
Bakan Kasapoglu, Vali Ali Çelik, AK Parti Kütahya milletvekilleri Ahmet Tan, Ishak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay ve sehrin diger yetkilileri ile stadin yapilacagi Akkent Mahallesi’ndeki arazide incelemelerde bulundu.

Inceleme sonrasi açiklamalarda bulunan Bakan Kasapoglu, "Kütahyamizin yeni stadi, içindeki antrenman alanlariyla, farkli spor salonlariyla ve yani basina insa edecegimiz spor alanlariyla özellikle de amatör sporu gelistirme noktasina hizmet verecek. Projeyi bugün itibariyla baslatiyoruz. Teknik noktalarda hizlica mesafe alacagiz. Stat Kütahya’miza, bölgemize hitap edecek, yeni yildizlar yetistirecek, güzel müsabakalara sahne olacak" diye konustu.

Kütahya’ya yapilacak olan sehir stadinin kapasitesi önümüzdeki günlerde belirlenecegi ifade edildi.

Bakan Kasapoglu, sehir stadi arazinin yakinda yer alan Kütahya Akkent Kapali Yüzme Havuzu’nu da ziyaret ederek, burada antrenman yapan sporcularla bir süre sohbet etti.
Kaynak: İHA