Meslek Lisesi Ögrencileri, Okullara Tenis Masasi Üretiyor

Adana’nin Ceyhan ilçesinde okullara masa tenisi masasi üreten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri, ekonomiye katki saglamalarinin yaninda mezuniyet öncesi is tecrübesi kazaniyor.

Meslek Lisesi Ögrencileri, Okullara Tenis Masasi Üretiyor
Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögretmen ve ögrencileri, Adana Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne 50 adet tenis masasi üretimini tamamladi. Yapimi tamamlanan masalar Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan Adana’nin 8 ilçesinde 50 okula dagitilacak.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne tenis masalarinin teslimati öncesi Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Recep Toy ile Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Abbas Sengül tenis maçi yapti. Üretim safhasinda yer alan ögrenci ve ögretmenlerin ilgiyle izledigi masa tenisi maçinda dostluk kazandi.

Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak üretmeye devam edeceklerinin altini çizen Okul Müdürü Recep Toy, ‘‘Üretimde ögrencilerimizin büyük katkilari var. Böylece mezun ögrenciler sektörde daha rahat is bulabiliyor. Okul olarak sanayi sektöründe aranan elamanlar yetistirmenin gururunu yasiyoruz. Masa tenisi masalarinin üretiminde rol alan ögrenci ve ögretmenlerimizi tebrik ediyorum’’ ifadelerini kullandi.

Meslek liselerinin üretimde çok önemli bir rol üstlendigine vurgu yapan Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Abbas Sengül, ‘‘Okulda üretim atölyelerinde yapilan çalismalari inceledik. Kullanisli ve kaliteli masa tenisi masalari üreten ögrenci ve ögretmenlerimizi tebrik ediyorum. Yakin zaman içesinde Adana’mizin 8 ilçesine bagli 50 okulumuza dagitimini saglayacagiz’’ dedi.

Ögrenciler tarafindan üretilen masalar Ceyhan’da gerçeklesecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Kupasi müsabakalarinda ilk olarak kullanilacak. 29 Masada Cumhuriyet Kupasi heyecanin yasanacagi turnuva ise 21 Ekim Cuma günü Cumhuriyet Mahallesinde yapimi tamamlanan Ceyhan Yeni Kapali Spor salonunda gerçeklesecek.
Kaynak: İHA