Kadin Sürücüye Yardima Giden Oto Tamircisinin Sir Ölümü

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde daha önce ailecek tanistigi kadin sürücünün yardimina giden oto tamircisi, yol kenarinda ölü olarak bulundu. Çeliskili ifadeler veren kadindan süphelenen ekipler, kadini ve oglunu gözaltina aldi.

Kadin Sürücüye Yardima Giden Oto Tamircisinin Sir Ölümü


Olay, Merkezefendi ilçesine bagli Bozburun Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 112 Acil Çagri Merkezi’ne gelen yerde birinin hareketsiz yattigi ihbari üzerine saglik görevlileri olay yerine gitti. Ekipler yerde yatan adamin hayatini kaybettigini belirledi. Bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri, hayatini kaybeden kisinin oto tamircisi Nazim Cirit (44) oldugunu belirledi.

Çeliskili ifadeler cinayetten süphelendirdi

Ekipler olay yerinde bulunan M.T. (47) ve oglu M.A.T.’nin (23) ifadelerini aldi. Anne M.T., yasadiklari Goncali Mahallesi’nde ailesinin minibüsünün hararet yaptigini, bundan dolayi ise tamirci Cirit ile orta yol olan Bozburun Mahallesi’ndeki bos alanda bulustuklarini ve sonrasinda tamirciyi rahatsizlandigini görerek asagiya indirdigini söyledi.

Ardindan oto tamircinin hareketsiz durdugunu, sonrasinda telasa kapilarak hararet yapan minibüsle geri eve gittigini aktaran anne M.T., oglundan yardim istedigini söyledi.

Çeliskili cümleler sonrasi cinayetten süphelenen ekipler, anne ve oglunu ifadesini almak üzere gözaltina aldi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yapmis oldugu detayli çalismalar sonucunda vücudunda herhangi darp ve kesici ize rastlanilmayan cansiz beden, otopsi yapilmak üzere adli tip morguna kaldirildi. Yasanan olay sonrasi ekipler, oto tamircinin aracini ve kadinin Goncali Mahallesine götürdügü minibüsü detayli inceleme için oto parka çektirdi. Güvenlik güçleri M.T.’nin kocasi N.T.’yi ve olay yerine sonradan geldigi belirlenen H.K.’nin de ifadelerine basvurdu.

Olay ile ilgili genis çapli sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA