'Göç' Konulu Fotograf Yarismasinin Ödül Töreni Ankara'da Yapilacak

Gölcük Belediyesi, Birlesmis Milletler Kalkinma Programi (UNDP) ile Gölcük Fotograf ve Sinema Sanati Dernegi (GFSD) tarafindan düzenlenen "Göç" konulu 6. Uluslararasi Fotograf Yarismasi’nda dereceye girenlere Ankara’da düzenlenecek törenle ödülleri takdim edilecek.

'Göç' Konulu Fotograf Yarismasinin Ödül Töreni Ankara'da Yapilacak
Türkiye Fotograf Sanati Federasyonu onayiyla, Gölcük Belediyesi, Birlesmis Milletler Kalkinma Programi ( UNDP) ve Gölcük Fotograf ve Sinema Sanati Dernegi (GFSD) tarafindan düzenlenen "Göç" konulu 6. Uluslararasi Fotograf Yarismasi’nda dereceye girenler, Ankara’da ödüllerine kavusacak. 21 Ekim Cuma günü saat 13.00’de Ankara’da bir otelde sergi ve ödül töreni düzenlenecek.

Törene, Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton, Avrupa Birligi Türkiye Delegasyonu Mali Isbirligi Baskani Andre Lys ve çok sayida davetlinin katilmasi bekleniyor.

6. Göç konulu Uluslararasi Fotograf Yarismasi’na 13 farkli ülkeden 213 kisi 751 fotografla katildi.

Yarismada, FIAP altin madalyayi Sebnem Coskun, gümüs madalyayi Iranli Eshagh Aghaeimansourabad, bronz madalyayi Fatmagül Mercan kazandi. Mansiyon ödüllerini ise Arif Hüdaverdi Yaman, Turan Topalar, Amir Ali Navadeh Shahla, Servet Çinar, Cem Genco, Ipek Yilmaz kazanirken, 50 fotograf da sergilemeye deger bulundu.
Kaynak: İHA