Gençler Parktaki Çöp Kutusunu Yakip Tekmelediler

Arnavutköy Belediyesi tarafindan Yavuz Selim Mahallesi’ne yapilan içerisinde basketbol sahasi, oyun alanlari ve dinlenme alanlarinin bulundugu Osmangazi Parki’nda bir grup genç çöp konteynirini atese verdi, daha sonra ise tekmeleyerek yerinden söktü. Gençlerin çöp konteynirini sirayla tekmeledigi anlar güvenlik kameralari tarafindan görüntülendi.

Gençler Parktaki Çöp Kutusunu Yakip Tekmelediler
Arnavutköy Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Osmangazi Parki, kendini bilmez bir grup genç tarafindan adeta talan edildi. Park içerisinde bulunan çöp konteynirinda ates yakan gençler, daha sonra çöp kovasini tekmeleyerek yerinden söktü. Gençlerin çöp kovasini sirayla tekmeleyerek yerinden söktügü anlar güvenlik amaci ile parka takilan kameralar tarafindan görüntülendi. Arnavutköy Belediyesi ise sosyal medya hesabindan görüntüleri paylasarak, “Parklarimiz için baslatilan güvenlik kamerasi kurulum islemleri devam ediyor” ifadesini kullandi.

Parkin içerisinde birçok noktada duvar yazilari oldugu ve yakilan atesler nedeniyle duvarlarin da siyaha büründügü görüldü.

Kaynak: İHA