Cumhurbaskanligi Makasini Kütahya'ya Getirdi

Kütahya’nin Fatih Mahallesi Muhtari Nurcan Duygu, Muhtarlar Günü dolayisiyla Cumhurbaskanligi tarafindan düzenlenen programa katildi. Törende Cumhurbaskanliginca protokole davet edilen Muhtar Nurcan Duygu Cumhurbaskani ve Bakanlar ile birlikte sahnede kurdele keserek Cumhurbaskanligi makasini Kütahya’ya getirdi.

Cumhurbaskanligi Makasini Kütahya'ya Getirdi
Muhtarlar Günü dolayisiyla 20 bin kisinin katilimiyla düzenlenen Ankara’daki programa katilan Fatih Mahallesi Muhtari Nurcan Duygu törende Cumhurbaskanliginca protokole davet edildi. Programda Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakani Hulusi Akar ve çesitli bakanlarla birlikte sahnede temel atma ve açilis kurdelelerini kesen sayili insanlar arasinda yer alan Duygu Ankara programini degerlendirdi. Duygu, Cumhurbaskanligi makasini Kütahya’ya getirmekten dolayi mutlu oldugunu ifade etti.



Erdogan ve bakanlarla kurdela kesti

Türkiye’nin önünde programda temel atma ve açilis kurdelesini keserek Cumhurbaskanligi kurdelesini ve makasini Kütahya’ya getirmek benim için gururdu diyen Fatih Mahallesi Nurcan Duygu, “Ankara’da ki program benim için en güzel muhtarlar günü hediyesi oldu. Türkiye genelinde 20 bin muhtarimizin katildigi bir törene Cumhurbaskanimizin davetlisi olarak oraya gittik. Alana gelmeden önce bana bir telefon geldi ve protekolde yeriniz var dediler. Daha sonra ben protokoldeki yere gidince çok sasirdim çünkü Cumhurbaskani ve Bakanlarla ayni yerde oturuyordum. Oradaki programda Cumhurbaskanim Sayin Recep Tayyip Erdogan ile ayni protokolde oturmak ve Kütahya’mizi temsil etmek benim için bir onur verici durum oldu. Protokolde Sayin Binali Yildirim ve Milli Savunma Bakanimiz Hulusi Akar ile yan yana oturdum. Sayin bakanlar ile güzel bir sohbet ettik. Yaptigim hizmetlerin karsiligini bu sekilde aldigimi hissettim orada. Daha sonra bana tekrar telefon geldi ve Sayin Cumhurbaskanin hitaplarinin ardindan Içisleri Bakanimiz ile sahneye gelmem istendi. Bizde Sayin Bakanimiz Süleyman Soylu ile sahneye çiktim ve tüm Türkiye’nin önünde programda temel atma ve açilis kurdelesini keserek Cumhurbaskanligi kurdelesini ve makasini Kütahya’ya getirmek benim için gururdu. Kütahyamizi en iyi sekilde temsil ettigimize inaniyorum" diye konustu.



Duygu, Türkiye’nin ilk yüksek lisansli muhtari

Sahnede Cumhurbaskani ile sohbet eden Muhtar Nurcan Duygu, “Programda sayin Cumhurbaskanimizin hitaplarinin ardindan Bakanlar ve Milletvekilleri ile birlikte sahneye çiktik. Orada Bakanimiz Binali Yildirim, Cumhurbaskanimiza beni ‘Türkiye’nin ilk yüksek lisansli muhtari, temizini muhtarlik üzerine yapti’ olarak tanitti. Cumhurbaskanimiz ise müthis bir sey dedi ve beni tebrik etti. Daha sonra bende Aile ile ilgili çalismalar yaptigimi anlattim kendilerine. Cumhurbaskanimizda ‘böyle çaliskan bir muhtarimiz var bende gururlandim onurlandim sizinle, basarilarinizin devamini dilerim. Hiç vazgeçmeden çalismalariniza devam etmenizi istiyorum’ diyerek beni onore ettiler" ifadelerini kullandi.

Çalismalarinda destek verenlere tesekkür eden Muhtar Nurcan Duygu, “Kütahyali bir kadin muhtar olarak orada bulunmak beni çok mutlu etti. Orada yasadigim sevinç ve mutluluk gerçekten çok güzel bir duygu oldu benim için. Mahallemde yaptigim çalismalarin karsiligini aldigimi düsünüyorum. Basta ailem ve mahalle sakinlerim olmak üzere beni desteleyen herkese tesekkür ederim" diye konustu.

Kaynak: İHA