Çaldiklari Kamyoneti Parçalatamadan Yakalandilar

Konya’da yüksek hizli tren (YHT) otoparkindan çaldiklari kamyoneti sanayiye parçalatmaya giden 2 süpheli, polisle yasanan kovalamacanin ardindan yakalandi.

Çaldiklari Kamyoneti Parçalatamadan Yakalandilar
Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Musalla Baglari Mahallesi’nde bulunan YHT garinin otoparkinda bir kamyonetin çalinmasi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Asayis Sube Müdürlügüne bagli Oto Hirsizligi Büro Amirligi ekipleri, çalinan araci bulmak için onlarca güvenlik kamerasini titizlikle inceledi. Yapilan takip sonucu çalinan kamyonetin Ketenciler Sanayi’ye parçalatmak için götürüldügünün belirlenmesi üzerine, polis ekipleri sanayiye sevk edildi. Bu sirada polisleri gören süphelilerin kaçmasi üzerine kovalamaca basladi.

Yasanan kisa süreli kovalamacanin ardindan 9 adet suç kaydi olan hirsizlik süphelisi M.U. ve 33 adet suç kaydi olan A.I. yakalanarak gözaltina alindi.

Ayrica, ekiplerin yaptigi çalismalar çerçevesinde merkez Karatay ilçesi Semsi Tebrizi Mahallesi Serafettin Cami önünde elektrikli bisiklet çalan sahsin 11 adet suç kaydi olan E.D. oldugu, yapilan titiz saha çalismalari neticesinde tespit edildi. Yapilan operasyonda, hirsizlik süphelisi E.D. yakalanarak gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen üç süpheli A.I., M.U. ve E.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA