Baskan Çolakbayrakdar Kitap Fuari'nda Siir Okudu

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Büyüksehir Belediyesi tarafindan 5’incisi düzenlenen Kitap Fuari’nda, Kocasinan Belediyesi’nin Gençlik Kulübü standini ziyaret etti. Kitap Fuari’nda gençlerle ve yazarlarla sohbet edip, siirler okuyan Baskan Çolakbayrakdar, “Yaptigimiz hizmetlerle okuyan bir nesil yetismesine katki sunuyoruz ”dedi.

Baskan Çolakbayrakdar Kitap Fuari'nda Siir Okudu
Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alani’nda, Kocasinan Belediyesi’nin gençlere yönelik yaptigi faaliyetlerinin sergilendigi ve hizmetlerinin anlatildigi stantti ziyaret eden Baskan Çolakbayrakdar, gençlerle keyifli sohbetlere imza atti. Kayseri yazarlarla da bir araya gelen Baskan Çolakbayrakdar, Battal Çetine’nin ‘Can Özü’ kitabindan siir okudu.

Kitap Fuari’nin kitap okuma oraninin yükselmesine katki sagladigina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak, vatan ve millet suurunu pekistirmek ve edebiyat dünyasinda iz birakan sair ve yazarlarin eserlerini, gelecek kusaklara aktarilmasini saglamak adina böyle etkinliklerin önemli olduguna inaniyoruz. Gelecegimizin teminati çocuklarimiza daha güzel Türkiye birakmak için çalisiyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak gençlerimiz ve çocuklarimiz için her zaman oldugu gibi her alanda egitimin yanindayiz ve destek olmaya devam edecegiz. Önemli olan gençlerimizin ve çocuklarimizin yarinlara daha donanimli hazirlanmasidir. Yaptigimiz hizmetlerle okuyan bir nesil yetismesine katki sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Gençler ise, “Hizmetleriyle her zaman yanimizda olan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Baskanimiz Sayin Ahmet Çolakbayrakdar’a çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA