Yaslilar 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü'nde Unutulmadi

Ankara’nin Keçiören ilçesinde 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü çerçevesinde yaslilar için etkinlik düzenlendi.

Yaslilar 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü'nde Unutulmadi
Gönül Köskü Huzurevi sakinleri, 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü’nde Keçiören Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Sarkilar ve türküler esliginde eglenen ve keyifli sohbetler yapma firsati bulan huzurevi sakinlerine Keçiören Belediye Baskani Altinok ve milletvekilleri tarafindan çesitli hediyeler takdim edildi. Programa AK Parti Adana Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Sorumlusu Genel Baskan Yardimcisi Jülide Sarieroglu da katildi.



“Yaslilarimiz için çok çaba sarf ettik”

Etkinlikte bir konusma yapan Sarieroglu, huzurevlerinin kendisi için önemli bir yer oldugunu belirtti.

Pandemi sürecinde özellikle yaslilar için zor günler yasandigini söyleyen Sarieroglu, “Zor günler geçti. Hele ki büyüklerimizi korumak için bir pandemi süreci atlattik. Bakim merkezlerimizde, huzurevlerimizde yaslilarimiz için çok çaba sarf ettik o dönem. Diger ülkelerde yasanan görüntüler bizim ülkemizde yasanmadi. Çok kiymetli büyüklerimizle yine saglikla, mutlulukla, huzurla bir aradayiz. Hazir gelmisken Yaslilar Günü vesilesiyle her birinize Sayin Cumhurbaskanimizin selamlarini, hürmetlerini de iletmek istiyorum” ifadelerini kullandi.

“Burada çalismak bana göre bir ayricalik”

Baskan Altinok ise, “Burasi bizim sevap merkez bankamiz veya beddua merkez bankamiz. Yani belediyede bir sey olursa burada ariyorum. Yikilan gönül mü var, kirilan kalpler mi var onu söylüyorum. Burada çalismak bana göre bir ayricalik. O kadar ana ve babanin rizasi, gönlü var. Burasi sizin evinizdir, burasi sizin yurdunuzdur. Burasi devletimizin yeridir. Devletimizin sahibi de sizlersiniz” diye konustu.

Kaynak: İHA