Kars'ta Mahalleler Asfalt Yollara Kavustu

Kars’ta mahalleler asfalt yola kavustu. Uzun yillar toz ve çamurla mücadele eden vatandaslar yapilan sicak asfalt yollarla rahata kavustu.

Kars'ta Mahalleler Asfalt Yollara Kavustu
Kars Belediye Baskanligi’nca yapilan yol ve kaldirim çalismalari araliksiz devam ediyor. Günesli ve sicak havayi firsat bilen belediye ekipleri ara mahalle ve sokaklarin yollarini sicak asfaltla kapliyor. Yapilan yollar ise mahalle sakinlerinin yüzünü güldürüyor.

Belediye 2022 yili altyapi çalisma programi çerçevesinde kentte girmedigi sokak ve cadde birakmadi. Bir çok noktada ayni anda yol, kaldirim ve alt yapi çalismalari yürüten belediye, özellikle yillardan beri ihmal edilen ara mahalle ve sokaklarda çalismalarini yogunlastirdi.

Basta Halitpasa ve Örnek Mahalleleri olmak üzere kent genelinde yol çalismalarini ayni anda yürüten belediye, yaptigi yol ve kaldirimlarla hem kentin görünümü degistirdi. Hem de vatandaslari toz, toprak ve çamurdan kurtardi. Siyasi partilerin belediye baskanlarinin yapmadigi çalismalari yapan kayyum belediyesi ise vatandaslardan tam not aldi.

Yapilan çalismalarla rahata kavustuklarini ifade eden vatandaslar, “Biz her dönem baskan seçtik. Seçtigimiz baskanlari derdimizi anlatamadik. Seçimlerde kapimizi asindiran baskan adaylari, baskan olduktan sonra yüzüme bakmadi. Sorunlarini anlatamadigimiz gibi mahalle ve sokaklarimiza da hizmet yapildi. Her baskan sehir merkezinde çalisti. Kayyum belediyesi bütün mahallelerde çalisiyor. Yollarimiz, yapildi, sularimiz akiyor. Belediye hizmetlerini tam anlamda aliyoruz. Bu sehre hizmet eden herkesten Allah razi olsun” dediler.

Öte yandan 2022 yili altyapi çalisma programi çerçevesinde kentte birçok noktada yol ve kaldirim yapim çalismalari tüm hiziyla devam ediyor.

Belediyemiz teknik personeli denetiminde devam eden çalismalar çerçevesinde Örnek Mahallesi Hastane Sokak ve 310 Sokakta beton parke kaldirim ve orta refüj yapim çalismalari tamamlandi.
Kaynak: İHA