Erbakan, 6'Li Masaya Sordu Açiklamasi HDP'ye Diyet Borcunuzu Nasil Ödeyeceksiniz?

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, Artvin’e gelerek partisinin olagan gelen kuruluna katildi. Erbakan, buradan 6’li masaya seslenerek "Masanin gizli ortagi olan HDP’ye diyet borcunuzu nasil ödeyeceksiniz" dedi.

Erbakan, 6'Li Masaya Sordu Açiklamasi HDP'ye Diyet Borcunuzu Nasil Ödeyeceksiniz?


Artvin’de partililerin yogun ilgisiyle karsilasan Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, il binasinin açilisinin ardindan, partisinin olagan genel kuruluna katildi.

Burada yaptigi açiklamada Erbakan 6’li masaya seslendi. "Altili masa yine altin günü toplantilarina devam ediyorlar" diyen Erbakan, su ifadelere yer verdi:

“7 kez masa basinda 30 kez masanin disinda 6 aydan beri 37 kez bir araya gelmisler. Ortada bir tane somut proje yok, su ekonomik krizden nasil çikacagimiza dair plan yok. Bizim yaptigimiz gibi bir milli kaynak kitabi orda da yok. Ortada bir Cumhurbaskani adayi yok çay içip kahve için fotograf çektirip dagiliyorlar. Biz bu altili masadan millete bir hayir gelmeyecegini söylüyoruz. En son iki büyük ortak arasinda adaylik kavgasi çikti. CHP dedi ki; efendim ben Kiliçdaroglu olarak aday olmak istiyorum adeta adayligini dayatti. Sayin Aksener, biz noter degiliz, dedi.

Ona karsi çikti ve biz CHP’ye diyet borcumuzu 31 mart seçimlerinde ödedik, dedi.

CHP’ye diyet borcunuzu ödediniz de masanin gizli ortagi olan HDP’ye diyet borcunuzu nasil ödeyeceksiniz. Masaya disardan destek veren ve baski yapan 31 Mart’a benim oylari sayesinde o koltuklara geldiniz, simdi benden utaniyorsunuz, çekiniyorsunuz benimle görüntü vermiyorsunuz. Daha bu asamadayken bu hale düsmüslerin iktidara gelmis olanlarin bu millete hayir gelir mi?”

Daha sonra adalar konusuna da deginen Erbakan, konusmasini söyle sürdürdü:

"Yunanistan’in Midilli ve Sisam Adalari’na zirhli araç sevkiyati bu günlerin son derece önemli gündeminde. Yunanistan uluslar arasi hukuku hiçe sayarak gayri askeri statüdeki adalara, göz göre göre zirhli araçlar ve silahlar yerlestirmeye basladi.

En son Ege’de görev uçus yapan Türk Silahli Kuvvetlerine ait iki insansiz hava araci görüntüledi, fotograflandi. 23 tane Midilli Adasi’na, 18 tane ise Sisam Adasi’na zirhli araç konuslandirdi. Bu zirhli araçlarin Yunan adasi Dedeagaç Limani’na Amerika Birlesik Devletleri tarafindan gönderildigi ortaya çikti. Sayin Cumhurbaskanimiz, ’Ne yaptiginizi biliyoruz bu gizli isgaldir’ dedi.

Bizde dedik ki ne gizlisi saklisi Allah askina adamlar göstere göstere acik açik birer birer adaciklarimizi, kayaciklarimizi isgal ettiler. Simdi de açik açik göstere göstere kendi bayragini asiyor silah çikartiyor. Efendim siddetle kinadik. Açiklama yayinladik, nota verdik. Ya NATO’yu ayaga kaldirdiniz mi? Birlesmis Milletleri ayagi kaldirdiniz mi? Kiyameti kopardiniz mi? Bu Yunanistan’in arkasinda asil güç olan Amerika’nin Incirlik Üssü’nün kapisina kilit vurdunuz mu? Hayir, anca edebiyat yapiyorsunuz.”
Kaynak: İHA