Elazigli Sehidin Vasiyeti Üzerine LÖSEV'e Bagis Yagdi

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde sehit düsen Piyade Astsubay Yusuf Atas’in vasiyeti sonrasi LÖSEV’e bagis yagdi.

Elazigli Sehidin Vasiyeti Üzerine LÖSEV'e Bagis Yagdi
Piyade Astsubay Yusuf Atas (21), Pençe-Kilit operasyon bölgesinde sehit düstü. Elazig’in Kovancilar ilçesi nüfusuna kayitli olan Atas’in vasiyetini içeren görüntüler ortaya çikti. Atas’in çektigi görüntüde, “Benim vasiyetim. Hayattan en çok istedigim sey, bir tane kiz çocugum olsun istiyorum. Eger ölürsem bir tane lösemili kiz çocugunun hayati boyunca tüm masraflarini karsilayin. Benim vasiyetim budur. Bir de bayramda gidin annemin, babamin elini öpün” ifadeleri yer aldi.

Bunun üzerine LÖSEV ise sosyal medya üzerinden yaptigi paylasimda, “Vatan için gözünü kirpmadan sehitlik mertebesine yükselirken lösemili çocuklarimizi kalbinde tasiyan Mehmetçigimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Pençe - Kilit operasyon bölgesinde sehit düsen Astsubay Yusuf Atas’a Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize bassagligi dileriz” ifadelerini kullandi.

Binlerce vatandas sehidin vasiyetini yerine getirmek için LÖSEV’e bagis gönderdi. Bagisi gönderen vatandaslar sosyal medya hesaplarindan paylasti.
Kaynak: İHA