Atik Malzemelerle Yapilan Eserler Ögrencilere Burs Olacak
Balikesir’in Ayvalik ilçesinde Ressam Semra Kasap’in atik malzemelerle yaptigi resimlerden olusan sergisine ilgi yogun oldu.

Eserlerinde tamamen serbest bir teknik kullandigini kaydeden Kasap, “Eserlerimde daha çok geri dönüsüm malzemeleri kullaniyorum. Çizimlerimin herhangi bir kurali yok. Atilabilecek, sürdürülebilirlik ilkesi dahilinde her türlü atik malzemeyi kullanarak, o anki içimden gelen renk, isik ve doku çalismasi yaparak yeni bir armoniyi ortaya çikariyorum. Tamamen dogaçlama olarak yaptigim eserlerimde isledigim konuyu yorumlamak sanatseverlere kaliyor” diye konustu.
Ayvalik Belediye Baskan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Tülay Çankaya da, sanatçi Semra Kasap’i üniversite ve liselerde egitim gören ögrenciler için açtigi sergi nedeniyle kutladi.
