'Yaparsin Sekerim'e Izmir'de Büyük Ilgi

Oyuncu, yönetmen, egitmen ve yazar Haldun Dormen’in 94 yillik yasamini ele alan ‘Yaparsin Sekerim’ adli belgeselin Izmir Karsiyaka’daki gösterimine vatandaslar büyük ilgi gösterdi. Gösterime katilan Dormen, “Herkesin her seyi yapabilecegine inaniyorum. Insan; azimle, istekle çalisirsa ve bir seyi gerçekten istiyorsa ‘Yaparsin Sekerim’ olur” dedi.

'Yaparsin Sekerim'e Izmir'de Büyük Ilgi


Oyuncu, yönetmen, egitmen ve oyun yazari Haldun Dormen’in 94 yillik yasamini ele alan ‘Yaparsin Sekerim’ adli belgeselin Izmir Karsiyaka’da gösterimi geçeklestirildi. Haldun Dormen ve yönetmen Selçuk Metin’in de katildigi belgeselin gösterimine vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Dormen’in hayatindan kesitlerin yer aldigi belgeselin gösterimini vatandaslar dikkatle izlerken, ünlü isimlerin Dormen ile hatiralarini anlattiklari bölümlerde ise duygusal anlar yasandi.

“Herkesin her seyi yapabilecegine inaniyorum”

Izmir’e çok kez geldigini fakat bu sekilde gelmis olmanin kendisini ayri mutlu ettigini belirterek kisa bir acikmaya yapan Dormen, “Herkesin her seyi yapabilecegine inaniyorum. Insan, azimle, istekle çalisirsa ve bir de gerçekten istiyorsa ‘Yaparsin Sekerim’ olur” dedi.



“Haldun Dormen sevgisi bitecek gibi degil ve bitmesin diyoruz”

‘Yaparsin Sekerim’ belgeselinin yönetmeni Selçuk Metin ise, “Haldun Dormen 94 yildir üreten bir insan oldugu için onun yalnizca dijital bir platformda yayinlanmasi degil, onun halkla bulusmasi da çok önemli. Istanbul’da da gösterimler düzenleniyor ve hepsi coskuyla geçiyor. Haldun Dormen sevgisi bitecek gibi degil ve bitmesin diyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA