Sehit Gökhan Kincak'in Ismini Tasiyan Cadde Düzenleniyor

Balikesir’in Edremit Belediyesi tarafindan sehit polis memuru Gökhan Kincak’in adinin verildigi cadde bastan sona yenileniyor.

Sehit Gökhan Kincak'in Ismini Tasiyan Cadde Düzenleniyor
26 Agustos 2016 tarihinde Cizre’de bomba yüklü araçla yapilan hain saldiri sonucu sehit olan Edremit’li Polis Memuru Gökhan Kincak’in Tuzcumurat Mahallesi’nde yasadigi caddeye adi verilmisti.

Sehit Kincak’in ailesinin halen ikamet ettigi Tuzcumurat Mahallesi Sehit Gökhan Kincak Caddesi, Edremit Belediyesi’ne bagli Fen isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan yenileniyor. Bastan sona eski asfalt kaplamasi kaldirilan caddede altyapi yagmur suyu hatlari yenilenip, üst yapida parke tas ile kaplanacak. Yol, kaldirim, yagmur suyu kanallari ve peyzaj düzenlemeleri ile bastan sona yenilecek olan cadde sehit polis Kincak’in anisina yakisir sekilde modern bir görünüme kavusturulacak.

Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan, “Bu vatan ugruna canlarini veren tüm sehitlerimiz bizim bas tacimiz. 2016 yilinda Sirnak’in Cizre ilçesinde hainlerin saldirisi sonucu sehit düsen hemsehrimiz polis memuru Gökhan Kincak’in adini ailesinin yasadigi caddede yasatiyoruz. Bu caddemizi sehidimizin anisina yakisir sekilde yeniliyoruz. Gökhan Kincak kardesimiz basta olmak üzere tüm sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyorum” dedi.

Kaynak: İHA