Ögrenciler Için Fotograf Teknik Gezisi Düzenlendi

SUBÜ Ferizli MYO Grafik Tasarimi Programi ögrencileri fotograf teknik gezisinde Ferizli Gölkent, Nalköy Baraji Sinanoglu Ormani’ni fotografladi.

Ögrenciler Için Fotograf Teknik Gezisi Düzenlendi
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Ferizli Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarimi Programi birinci sinif ögrencilerine yönelik olarak Ferizli Gölkent, Nalköy Baraji ve Sinanoglu Ormani’ni kapsayan bir fotograf teknik gezisi düzenlendi.

‘Ilçemi Fotografliyorum’ temali gezi, Ögretim Görevlisi Ersin Berk koordinasyonunda gerçeklestirilen gezide uygulamali mobil fotograf egitimi de verildi.

Ögrencilerin çektikleri fotograflar Ferizli’nin kültür bellegine katki saglamak amaciyla sosyal medyada paylasildi. Ögrencilere belediye tesislerinde köfte ekmek ikram edilen yemege Ferizli Belediye Baskani Ismail Gündogdu da katildi.

Gezinin, fotograf kurallarini ögrenmenin yani sira ögrencilerin okuduklari ilçeye ve üniversitelerine aidiyetlerini artirmak için düzenlendigini belirten Ögretim Görevlisi Ersin Berk, geziye sagladiklari katkilar için Ferizli Belediyesi’ne ve ilgili ekiplere tesekkür etti.
Kaynak: İHA