Kiz Arkadasini Dövüp Dislerini Kirdi, Olay Yerine Gelen Polise Saldirdi

Küçükçekmece’de bir sahis, iddiaya göre kiz arkadasini döverek dislerini kirdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldiran zanli, mahalleli tarafindan linç edilmek istendi. Polis havaya ates açarak öfkeli kalabaligi sakinlestirdi.

Kiz Arkadasini Dövüp Dislerini Kirdi, Olay Yerine Gelen Polise Saldirdi
Edinilen bilgilere göre olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde gece saat 01.00 siralarinda yasandi. Burak P., dövdügü kiz arkadasini zorla eve sokmaya çalisirken mahallelinin tepkisi ile karsilasti. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, zanliyi gözaltina almaya çalisti. Ancak polislere direnen zanli, bir memura yumruk ve kafa atti. Olay yerine takviye polis ekipleri de sevk edildi. Polis ekiplerine direnen zanliya mahalleli de tepki gösterdi. Zanliyi linç etmeye çalisan mahalleliyi polis ekipleri havaya ates açarak uzaklastirmaya çalisti. Gözaltina alinan zanli, polis aracinda da rahat durmadi. Araci tekmeleyen zanli, polisin kaza yapmasina neden oldu. Polis aracinin park halindeki bir otomobile çarpmasiyla yasanan kazada yaralanan olmazken, biber gazi ile etkisiz hale getirilen sahis polis merkezine götürüldü. Zanli, ifadesinin alinmasinin ardindan adliyeye sevk edildi. Darp nedeniyle disleri kirilan kadin ambulansla hastaneye kaldirilirken, sahistan sikayetçi olmadigi ögrenildi.

Hulusi Yildiz isimli mahalle sakini, “Aile arasinda kavga çikmis, erkek kadini dövmüs. Tatsizlik sonucunda komsular telefon edip polis çagirmislar. Polis geldikten sonra adam sinirli bir sekilde polise kafa falan vurmus. Polis ekibi geldikten sonra da tekrar polis arabasina tekme falan vurmus. Bayagi ortalik karisti, sonra da adami alip götürdüler. Arabaya vurmasi nedeniyle polis de kaza yapti. Kadin da ‘O benim kocamdir’ diye arka çikmis” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA