Çehresi Degisen Baglar, Cumhurbaskani Erdogan'i Bekliyor
Diyarbakir’da AK Partili Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu’nun göreve gelmesiyle çehresi degisen ilçe, cumartesi günü kenette gelecek olan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i bekliyor.

AK Parti ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in ortaya koydugu yenilikçi ve hizmet eksenli bir anlayisla hareket ederek bugüne geldiklerini kaydeden Baskan Beyoglu, tüm enerjilerini sahada vatandasla ulasma ve hizmet alanindaki eksikleri gidermeye harcadiklarini söyledi.
Hemen her alanda ciddi hizmet ivmesi yakaladiklarini belirten Baskan Beyoglu, Cumhurbaskani Erdogan’i karsilamak için de ayri bir heyecan tasidiklarini kaydetti.
Baskan Beyoglu, “Kirsalda yeni yol yapma ve mevcut yollari revize etmede rekor basari elde ettik. Merkezde asfaltlanmayan yer birakmadik. Merkezde ve kirsalda üst yapi sorunlarini hemen hemen çözdük, var olan eksikleri de gidermek üzere yogun gayret gösteriyoruz. Bölgenin oksijen deposu haline gelen park ve sosyal donati projelerini hayata geçirdik. Egitime devasa destekler sunduk. 70’ten fazla egitim kursumuz var. Sosyal belediyecilikte tarih yaziyoruz. Her gün bizzat ziyaret ederek ihtiyaç sahibi kardeslerimizin yarasina bir nebze merhem oluyoruz. Mahalle mahalle, semt semt gezerek gönüller kazanmaya gayret ediyoruz. 3,5 yilda basardiklarimizi tek tek anlatmaya çalisirsak buna zaman ve imkan yetmez. Devam eden projelerimiz var. Ama yetmez diyoruz. Son ana, son nefese kadar daha çok çalisacagiz. Türkiye’de degisimin mimari olan, Diyarbakir’imiza özel önem veren ve sehrimizin tarihini degistiren hizmetlerin öncüsü Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i büyük bir heyecanla bekliyoruz. Baglar, mazlumlarin umudu, zalimlerin korkulu rüyasi, halkin hizmetkari liderimizi coskuyla karsilamaya hazir. Tüm halkimizi cumartesi günü bu coskuya katkida bulunmaya davet ediyoruz” dedi.
