Kirim Türkleri Parki Yapilacak

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Kirim Türklerine yönelik verdigi sözünü yerine getirilmesi için Nusrettin Mahallesinde yapilmasi düsünülen çesme, park ve dernek binasi alaninda ön incelemede bulundu.

Kirim Türkleri Parki Yapilacak
Baskan Faruk Özlü, Düzce Kirim Türkleri Dernegi ile istisarelere halinde attigi adimlara bir yenisini ekliyor. Baskan Özlü, yapilmasi planlanan çesme, dernek binasi ve park alanina yönelik söz konusu bölgeyi gezdi. Beraberinde Belediye Baskan Yardimcisi Okan Kaltu ve Imar Müdürü Kalender Aydin ile birlikte söz konusu alani gezen Baskan Özlü, gerekli düzenleme ve tadilatlarin ardindan Nusrettin Mahallesi Inkilap Sokak üzerinde Nusrettin Camiinin karsisinda bulunan arazinin en iyi sekilde degerlendirilecegini söyledi.



Mahallenin agirlik olarak Kirim Türklerinden olustugunu ve yfapmak istedikleri çalismanin manevi açidan çok degerli oldugunu ifade eden Baskan Özlü, “Ön incelemesini yaptigimiz arazi üzerinde bir çesme ve park yapmak istiyoruz. Dernek binasinin da ayni yerde yapilmasina yönelik ekiplerimiz çalismalarina basladi.

Gereken islemlerin ardindan yapilacak düzenlemeler ile en kisa sürede burayi hak ettigi degere ulastiracagiz” dedi.

Kaltu ve Aydin ile birlikte incelemelerini sürdüren Baskan Özlü, çalismalarin hizlandirilmasi talimati verdi.
Kaynak: İHA