Elazig Belediyesi Kitap Fuarina Vatandaslardan Yogun Ilgi

Pandemi nedeniyle iki yildir düzenlenemeyen ve Elaziglilarin büyük özlemle bekledigi Kitap Fuari, kitap dostlarindan büyük ilgi görüyor.

Elazig Belediyesi Kitap Fuarina Vatandaslardan Yogun Ilgi
Sehrin gelecek vizyonuna önemli bir katma deger olarak kazandirilan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde yüze yakin yayinevi ve yazarin katilim sagladigi fuar adeta kitapseverlerin akinina ugruyor. Açildigi günden itibaren fuari binlerce kisi ziyaret ederken ünlü kalemler Banu Avar, Metin Önal Mengüsoglu, Kemal Varol, Ahmet Turgut, Fazilet Seyitoglu, Ali Haydar Haksal imza ve söylesi programlariyla okuyuculariyla bulustu.

Vatandaslardan Baskan Serifogullari’na tesekkür

Ailelerin ve çocuklarin ilgisinin yogun oldugu fuarda fuar alanini gezmeye gelen vatandaslar böyle bir organizasyon düzenleyen Elazig Belediyesi Baskani Sahin Serifogullari’na tesekkür etti. Çigdem Barkin, "Çocuklugumdan beri kitap okumayi çok seviyorum. Bir insan kendisini gelistirmek için kitap okumalidir. Bu nedenle çocuguma da elimden geldigince kitap okumayi asiliyorum. Anne ve babalar çocuklarini kitap okumaya tesvik etsinler, onlara model olsunlar. Kitap Fuari çok güzel olmus. Elazig Belediye Baskanimiz Sahin Serifogullari’na bu vesileyle tesekkür ederim’’ dedi.

Yigit Barkin ise "Ben kitap okumayi çok seviyorum. Herkesin kitap okumasini tavsiye ederim. Kitap Fuari da çok güzel olmus. Herkes gelip kitap fuarini gezmeli’’ diye konustu.

Hyru Ecrin Günes isimli ziyaretçi de ’’Kitaplarla aram çok güzel. Kitap okumayi çok seviyorum. Bu fuar çok güzel bir yer. Kitaplarda maceralar var. Kitap okurken gerçekten oradaymissin gibi hissediyorsun. Aileleri buraya davet ediyorum. Gelip istedikleri kitaplari buradan alsinlar. Belediyemize böyle bir organizasyon düzenledikleri için tesekkür ediyorum’’ seklinde konustu.



"Fuar 16 Ekime kadar kitap dostlarini agirlayacak"

Elazig Belediyesi Basin-Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügünden yapilan açiklamada, "8 Ekim’de sehrimizin gelecek vizyonu açisindan önemli bir kazanim olan ve sehrimizin fuarcilik alaninda marka deger kazanmasina önemli katma deger saglayacak olan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezimizde kitapseverlere kapilarini açan Elazig Belediyesi Kitap Fuari, 16 Ekim tarihine kadar kitap dostlarini agirlamaya devam edecek. Ahmet Kabakli anisina düzenledigimiz Kitap Fuari çerçevesinde 12 Ekim Çarsamba günü yazar Ismail Kiliçarslan 13.00-14.00 saatleri arasinda, 13 Ekim Persembe günü yazar Üzeyir Ilbak 17.00 - 18.00 saatleri arasinda, 14 Ekim Cuma günü Murat Bahadir Akkoyunlu 15.00-16.00 saatleri arasinda, yazar Yusuf Kaplan 16.00-17.00 saatleri arasinda, 15 Ekim Cumartesi günü yazar Serhat Yabanci 11.00-11.30 saatleri arasinda, yazar A. Haluk Özdil 14.00 - 15.00 saatleri arasinda, yazar Türker Akinci 14.00-15.00 saatleri arasinda, yazar Sinan Yagmur 15.00-16.00 saatleri arasinda, yazar Ahmet Haldun Terzioglu 16.00-17.00 saatleri arasinda imza ve söylesi programiyla ziyaretçilerle bulusacaktir. Tüm hemsehrilerimiz davetlidir’’ denildi.
Kaynak: İHA