Düzce'de Okul Kantinleri Denetlendi

Okullarda yeni egitim ögretim yilinin baslamasi ile birlikte Valilik bünyesinde olusturulan komisyon okul kantinlerini denetledi. Düzce Belediyesi Zabita Müdürlügü de denetimlere katilarak ruhsat ve fiyat tarifesi kontrolü yapti.

Düzce'de Okul Kantinleri Denetlendi
Düzce Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, Valilik tarafindan kurulan komisyon üyeleriyle birlikte il genelindeki okullarin kantinlerinde denetim gerçeklestirdi. 2022-2023 Egitim ögretim yilinin baslamasiyla birlikte ögrencilerin saglikli ortamlarda beslenmelerini saglamak amaciyla denetimleri en bastan siki tutan Düzce Zabita ekipleri, kantinlerdeki ürünlerin son kullanma tarihlerini, saklama kosullarini, satisi yapilan yiyeceklerin hijyen kosullarina uygun olarak hazirlanmasi ile mutfaklarinin hijyen kurallarina uygunlugu hususlarinda hassas davraniyor. Zabita Müdürlügü ekipleri ve komisyon üyeleri denetimlerini artiracagini belirtti.

Kantin isletmecilerinin isyeri açma ve çalistirma ruhsatlarinin kontrollerini de saglayan Düzce Belediyesi Zabita ekipleri, denetimlerde tüm kurallari uyan isletmecilere tesekkür etti.
Kaynak: İHA