Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'ten önemli açıklamalar!

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek saat 23.40'da başlayan Sürmanşet programında çarpıcı açıklamalarda bulunuyor...

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'ten önemli açıklamalar!
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'ten önemli açıklamalar!
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek saat 23.40'da başlayan Sürmanşet programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Osman Gökçek'in açıklamalarından önemli satırbaşları...

METİN AKPINAR'DAN TÜRK HALKINA HAKARET!

Metin Akpınar'ın halka yönelik yaptığı hakareti eleştiren Osman Gökçek, “Biz bunlara zaten alışkınız. Bunlar her zaman, maalesef ülkemizdeki, kendilerinden olmayan insalara hakaret ederek yaşamayı kendilerine bir yaşam stilil olarak benimsemiş olan insanlardır. Zaman zaman ‘bidon kafalı' derler. Zaman zaman çok ağır ifadeler kullanırlar. Bu örnekleri çoğaltabiliriz. Metin Akpınar'da bunlardan bir tanesi. Diyor ki ‘biz cahil bir ülkede yaşıyoruz, 5. sınıf bir eğitimimiz var. Bize doğrular öğretilmiyor.' Hangi doğrular öğretilmedi? CHP'nin iktidar olduğu dönemlerin içerisinde bütün doğruların saklandığı bir dönemdi. Eğitimin tamamen yalan olduğu bir dönemdi. O dönemin içerisinde din ile alakalı bütün her şeyin değiştirildiği ve saptırıldığı bir dönem yaşadık. 20 yıldır Ak Parti iktidarını seçen seçmene ‘cahil' denilmesi son derece yanlış bir şey.” şeklinde konuştu.

Gökçek, “Niye bilmiyorum bunların sanat zamanı bittikten sonra siyasete girme hevesleri doğuyor ve hakaret etme durumuna geliyorlar. Halka hakaret eden ve bu şekilde konuşan kişiler... Bunları kabul etmiyorum. Sanatçı toplumun her kesimine hitap etmeli, sağcılık ve solculuk işlerine girmemeli... Televizyonlara çıkıp siyasi figür gibi konuşmalarını çok doğru bulmuyorum. “ dedi.

HDP'Lİ ÖMER ÖCALAN'DAN KÜSTAH TEHDİT

Ömer Öcalan'ın yaptığı açıklamayı yorumlayan Gökçek, “Aslında esas niyetlerini söylüyorlar. HDP'liler diyorlar ki biz seçilirsek, İçişleri Bakanlığı'nda, polis teşkilatının tekrar düzenlenmesinde rol oynayacağız diyorlar. Ben bunu iki yıldır ekranlarda söylediğimde bana abartıyorsun diyorlardı. İzleyicilerimize sesleniyorum, bugünden itibaren HDP'liler, bir iktidar değişikliği durumunda neler yapacaklarının hazırlığını şimdiden yapmaya başladılar. Yani polis teşkilatımızın değişmesini, polis teşiklatımızın içerisine HDP'lilerin gelip yerleşmesini isteyenler millet ittifakına oy verecekler bu seçimlerde.”dedi.

CHP'Lİ ÖZKAN YALIM: HDP BİRDEN FAZLA BAKANLIK ALABİLİR

Gökçek, “Artık CHP'li vekiller, Gürsel Tekin ile başlayan bu furyaya dahil oldu. HDP'li milletvekillerinin, HDP'li kişilerin bakan olabileceği sinyalini hepsi tek tek vermeye başladı. Bu artık gizli bir ittifak değil. Millet ittifakına oy vermek demek, HDP'liler ile işbirliği yapmak ve onlarla birlikte onları iktidara taşıma sürecidir. Görüyorsunuz, HDP'li vekiller diyorlar ki ‘biz bu teşkilat yapılarını değiştireceğiz'. Bunun hazırlığına başladılar.” şeklinde konuştu.

Osman Gökçek, “Bu ittifak Türkiye'nin ileriye doğru ilerlemesini engelleyecek her şeyi içeriyor. İçinde her şey var. Mesela Suriye yok artık, Suriye'deki operasyonlar duracak, İHA'lar ve SİHA'lar duracak. Yunanistan ile olan durum çok daha kötüye gidecek.”konuşmasını sürdürdü.

MURAT KARAYALÇIN: HDP İLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR

Osman Gökçek, “Bu saatten sonra Meral Akşener, kalkıpta siz HDP ile birlikte misiniz, değil misiniz , masada oturmuyor diye onunla birlikte değiliz gibi davranması pekte mümkün değil. Artık o süreç geride kaldı. Sayın Akşener, o masada otuırduğu sürece ve masanın diğer siyasi liderleri bilecekler ki Sayın Kılıçdaroğlu HDP ile bir ittifak içerisinde. Murat Karayalçın itiraf ediyor... Biz bunlar ile görüşüyoruz altılı masanın dışında diyor. Şimdi Sayın Akşener nasıl bir garanti alacak Kılıçdaroğlu'ndan, HDP ile görüşmemesi için? Bütün İYİ Parti'lilere sesleniyorum, Sayın Akşener HDP ile Kılıçdaroğlu'nun arasındaki bağın nasıl olmadığını, o masada olmasa dahi nasıl bir güven altına alacak? Mümkün değil... Sırf o masada görünürde oturmadığı için HDP'yi yok mu kabul edeceğiz? Bu masa altılı masa değil yedili masadır. Bu saatten sonra Sayın Kılıçdaroğlu ile yol yürümeye devam ederlerse sadece kendilerini kandırmış olacaklardır.” ifadelerini kullandı.

İBB'NİN CENAZE ARACINDA 144 KİLO YASAKLI MADDE YAKALANDI

Gökçek, “Bir kaç gündür herkes bu konuyu tartışıyor. Özellikle Sayın İmamoğlu'nun da bu noktada suçlu olduğu durumlarda bir takım kişiler tarafından dile getiriliyor. İmamoğlu'nun suçu yok mudur? Vardır... Ama İmamoğlu'nun, bu araçlar içerisinde uyuşturucu taşınmasını isteyecek veya taşıttıracak biri olduğunu düşünmüyorum. Burada bir ihmal söz konusu. Ekrem İmamoğlu, İstanbul'dan bihaber yaşadığı için İstanbul'daki hizmetlerden bihaber yaşadığı için...

Dilencileri taşıdıkları araçlar var biliyorsunuz. Bu araçların hepsinde kamera var. Fakat neden bu araçların içerisinde kamera yok? Allah korusun yarın sadece uyuşturucu olmayabilir. HDP ile çok yakın ilişkiler içerisinde çalışan bir İBB'den bahsediyoruz.” dedi.

İMAMOĞLU İSTANBUL'DAN BİHABER YAŞIYOR

“Ekrem İmamoğlu zaten İstanbul'da değil ki. Ya Yunanistan'da, ya kayakta ya da Diyarbakır'da bir sergide... Bugün arabalardan uyuşturucu çıkıyor yarın bomba da çıkar. İmamoğlu İstanbul'dan bihaber, sadece şova yönelik çalışıyor, sosyal medya belediyeciliği dediğimiz bir belediyecilik yapıyor. Kılıçdaroğlu'nun, İmamoğlu'nu İstanbul'a aday edeceğini düşünmüyorum “

İBB'DEN BECERİKSİZLİK

İBB hakkında konuşan Gökçek, “Normal şartlarda bütçe tasarınızı Eylül ayından önce bildirmeniz gerekiyor ki kasım ayında bütçe tartışılacak. 1391 tane belediye bütçe tasarılarını götürüyor, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na teslim ediyor fakat İmamoğlu teslim etmiyor. Unutmuşlar, tembelliğe bakar mısınız...
Bütçe tasarısını hazırlayıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderemiyorsunuz. Böyle bir rezillik olabilir mi? Bakanlık kendilerine yazı yazıyor ve nerede diye soruyor. Bugüne kadar gelmiş geçmiş en tembel belediye başkanı... Bugün bu araçlar içinde uyuşturucu çıkması çok normal.” ifadelerini kullandı.

TİP'Lİ KADIGİL BAŞÖRTÜSÜ ÜZERİNDEN KİN KUSTU

“Kendisini yine aradık. Sanırım kaydetmiş daha öncelerde yayına davet ettiğimiz için. Bunun derdi islamla, tamamen din ile.. “

CHP TOPLUMU AYRIŞTIRIYOR

Lütfen düşünün, toplumu en geren, toplumu ayrıştıran CHP dışında kim var. Bu toplumu en büyük ayrıştıran parti CHP'dir. Gezi Parkı olaylarını yaptılar toplumu ikiye bölmeye çalıştılar. Başörtü hadiselerinde yine toplumu bölmeye çalışanlar ayağa kalktılar. Bunlar gerçek CHP zihniyetinin yansımasıdır. Kemal Bey'in söylediği ‘başörtüye özgürlük verelim hadi anayasa' deyince niye geri çekiliyorlar? Çünkü samimi değiller. Bir insanın samimi olabilmesi için geçmişinde de bu konular ile alakalı olan söylemlerin tutması gerekiyor. Geçmişti anayasa mahkemesine bakıyoruz, gidip iptal ettirmek isteyen Kılıçdaroğlu. Biz Kılıçdaroğlu'na niye inanalım? Dese ki ‘Geçmişteki söylemlerimde hata yaptım, yapmamam gerekiyormuş.' Diyeceğiz hata yapmış, öçzür diliyor toplumdan. Oy almak adına böyle birşey yaparken kendi tabanını da kaybetti.”

EMRE KONGAR'DAN KILIÇDAROĞLU'NA BAŞÖRTÜSÜ TEPKİSİ

“Kılıçdaroğlu yasal güvence istediğini söylediği için yanlış yaptı diyor. Demek ki bunların başörtü düşmanlığı devam ediyor. Aslında bunun hortlaması ve tekrar gözükmesi açısından Kılıçdaroğlu'na teşekkür etmemiz gerekiyor. Sen nasıl böyle konuşursun diyenlerin hepsi hortladı. İktidara geldiklerinde başörtüsü sorunuyla karşı karşıya kalacağız.”

KILIÇDAROĞLU HAFIZMIŞ

“Kılıçdaroğlu namazını kılıyorsa, umreye gidiyorsa Allah kabul etsin. Bu onun Allah ile kendi arasındaki durumu. İbadet meselesini ortaya çıkartıp topluma anlatmaya çalışmanın ne anlamı var anlayamadım. İbadeti eğer şov yapmak amacıyla kullanmaya çalışıyorsa ben bunu doğru bulmuyorum.”

AK PARTİ GRUBU BASTIRDI SUYA İNDİRİM GELDİ

“Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, ikinci bir kez indirim yaptı. Biliyorsunuz ilk indirimi Mansur Yavaş veto etti. İkinci sefer yapılınca veto etme hakkı yok, yargı merciilerine taşımak zorunda. Bugün Ankara'da suya indirim yapıldı bu Ak Parti'liler sayesinde yapıldı. Sayın Yavaş'ın bir sözü vardı, bu sözü Yavaş değil Ak Parti'liler yerine getirmiş oldu. “