Mir Hasan Tas, Denetim Kurulu Baskanligina Seçildi

Merkezi Ankara da bulunan, Türkiye Sürücü Egitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) 4. Olagan Genel Kurulu 81 ilden 880 Delegenin katilimlariyla Ankara Ticaret Odasi Kongre salonunda gerçeklestirildi.

Mir Hasan Tas,  Denetim Kurulu Baskanligina Seçildi
Seçimli Genel Kurulda delegelerin teveccühleri ile TÜSEKON Konfederasyon Genel Baskanligina Istanbul’da Nusret Türker, Konfederasyon Denetim Kurulu Baskanligina da Kars ilimiz de Mir Hasan Tas, Baskan olarak seçildi.

Mir Hasan Tas yaptigi açiklamada, “Türkiye Sürücü Kurslari ve Egitimcileri Konfederasyonu’nun (TUSEKON) yapilan Genel Kurulun da, Denetim Kurulu Baskanligina seçildim. Yaklasik olarak 11 yildir kurulusundan bugüne kadar hizmet verdigim bu yapinin mimarisi olan Onursal Genel baskanimiz Ismail Yilmaz’a hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Yeni yönetimde birlikte görev yapacagim kiymetli abim Nusret Türker ile birlikte sektörümüzü daha ileri götürmek için var gücümüzle hizmet edecegiz, teveccühlerini bizlere gösteren tüm delege arkadaslarima sonsuz tesekkürlerimi bildiririm. Yapilan genel kurulun, ülkemize, sektörümüze ve TÜSEKON Ailemize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA