Demokrasi Ve Atilim (DEVA) Partisi Genel Baskani Ali Babacan Trabzon'da

DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan, ülkenin çok büyük bir kriz ortasinda oldugunu belirterek "Yasadigimiz sadece ekonomik kriz degil. Yasadigimiz ayni zaman hukuk, adalet krizi, ayni zamanda egitim krizi, dis politika krizi. Ancak bu krizden çikis planlari bizim elimizde çok sükür" dedi.

Demokrasi Ve Atilim (DEVA) Partisi Genel Baskani Ali Babacan Trabzon'da


Demokrasi ve Atilim (DEVA) Partisi Genel Baskani Ali Babacan, partisince Trabzon’da düzenlenen mitingle vatandaslara hitap etti. Yaklasik 3 bin kisinin katildigi miting Atatürk Alani’nda gerçeklestirildi.

Babacan, Trabzon’un kararini verdigini belirterek, "Trabzon kararini vermis artik. Trabzon, ’demokrasi’ diyor. Trabzon, ’atilim’ diyor. Trabzon, ’DEVA’ diyor. Görünen köy kilavuz istemez. Iste meydan, iste DEVA. Hiç süpheniz olmasin arkadaslar. Türkiye, DEVA’sina kavusacak. Bu hasret bitecek. Daha önce söyledim. Tekrar ediyorum, DEVA Partisi sandiklari patlatacak. Meydanlar sahit arkadaslar. Iste bu meydan sahit, bugün besinci mitingimizi yapiyoruz "dedi.



Ülkenin çok büyük bir krizden geçtigini belirten Ali Babacan, sorunlari bildiklerini ve bunlari hizli bir sekilde çözeceklerini belirterek, "Sorunlari yakindan takip ediyoruz ve ilk seçimlerden sonra da bu sorunlari hizli bir sekilde teker teker çözecegiz. Ülkemiz gerçekten çok büyük bir kriz ortaminda, yasadigimiz sadece ekonomik kriz degil. Yasadigimiz ayni zamanda hukuk krizi adalet krizi. Egitim krizi, yasadigimiz ayni zamanda dis politika krizi. Ancak krizden çikis planlarda bizim elimizde çok sükür" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA